26 ARALIK İZMİR

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

Sabit İhtimalli Bahis Önerim (Saat 14:01 itibariyle)

Antalya 1.Koşu 1 no'lu BAY NALÇAKAN 1.55 oran

Antalya 7.Koşu 6 no'lu SHOFUKAN 2.30 oran

İzmir 1.Koşu 8 no'lu HADİYE 2.20 oran

Toplam Oran = 7.84

______________________

 

HADİYE: Yarış hayatının ilk koşusunda tecrübeli rakipler yanında start alıp, düzlükteki etkili ataklarıyla çok başarılı bir ikincilik elde eden bu tay ikinci yarışında maiden'a veda etmeyi başarmıştı. Katıldığı son koşuda ise bana göre bugünkü rakiplerinden bir tık daha iyi seviyedeki isimler yanında yakın farkla üçüncü kalan Hadiye'nin, bugün diş geçirebileceğine inandığım hemcinsleri yanında, düzlükte sergileyeceği etkili ataklar ile sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

LADRON DE CORAZON: Sondan bir önceki yarışını gücüne ölçü almasam da diğer 2 koşusunda elde ettiği ikinciliklerle oldukça iyi performanslar sergileyen bu safkan bugün İzmir'de kendisi için uygun olduğuna inandığım rakipler yanında boy gösterecek. Düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gideceğine inandığım Ladron De Corazon alternatif bankom.

 

 

2.Ayakta KAYA DÜNYASI sondan bir önceki yarışında aprantisinin kulvar konusunda sıkıntı yaşamasından ötürü akıcı bir sprint atamadığı için dördüncü kalmış, son koşusunda ise sert bir grupta tatminkar bir beşincilik yapmıştı, bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta TORUNCALAS üst üste kazanarak buraya geliyor ve tırnağının ucunda desek yanlış olmaz, sert erkek rakipleri olsa da kısa sprintini son metrelere saklayıp düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

4.Ayakta ENGİNTRON her ne kadar geçen seneki istim üstünde durumunda olmasa da bugünkü yarışı için iyi bir hazırlık süreci gerçekleştirerek buraya getiriliyor ve dil bağını çıkardığı son koşusunu gücüne ölçü almıyorum, düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta HOLİGAN gününde olduğunda bugünkü rakiplerine üstünlük sağlayabilecek klasta bir safkan, mesafenin kendisi için biraz uzun olmasından olumsuz etkilenmezse düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8 (HADİYE)
2.Ayak: 3-2-5-4
3.Ayak: 9-1-2-5-6-8-4
4.Ayak: 4-1-7-5-2-6
5.Ayak: 4-1-2
6.Ayak: 5-9-7-6-2


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8 (HADİYE)
2.Ayak: 3-2-5-4
3.Ayak: 9-1-2-5-6-8-4
4.Ayak: 4-1-7-5-2-6
5.Ayak: 4-1-2
6.Ayak: 5 (LADRON DE CORAZON)




nihasnavas'in bu yarış hakkındaki yorumu

8.10
7.5
9.5
7.6.5
4.1.2
H

-1


kaptan58'in bu yarış hakkındaki yorumu

5.ayak çok güzel yorum tek versenn bulmuştuk

0