BURSA 15.00

Yazar: bayx

 

 

1.koşuda 1,6 nolu atları tutuyorum.Dilerseniz ekonomik kurguyu Yedili Plase için de değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

1.AYAK : LOST TREASURE bursada daha etkili yarışlar koşuyor.Tekrar sevdiği piste dönen safkan müsait sikleti ve formda jokeyi ile favorim.POLPENAZZE yeni ekibinde gayet başarılı 2 yarış koştu.Ön tarafta yıpranmadan düzlüğe çıkabilirse direnebilir.Bu ikiliden sonra 8-1-11 nolu atları tutuyorum.

 

 

2.AYAK : Burayı uzun süre OĞLUM GÖROL - FERMAN YAZAR şeklinde iki at geçmeyi düşündüm.Ancak Bursa teksiz bulunmaz diyerekten birini seçme yoluna gideceğim.Bunlardan OĞLUM GÜROL son yarışında çok geri bekleyince 3.lükle yetindi.Bugün ilk defa bu kadar müsait bir sikletle koşacak.1 starttan çıkması da bence kendisi için avantaj olabilir.Zira bu defa o kadar geride değil , daha yakın gideceğini değerlendiriyorum.Rakibine göre daha dinç olan kır safkan , bir süredir kazanmaya hasret jokeyi ile bu defa fotolamasını bekliyorum , bankom.

 

 

3.AYAK : FIRE AT WILL son kez düzlüğe kadar çok kolay gelmiş , ancak bir türlü arttıramıştı.Yeniden binecek jokeyi ile benim favorim.SİSU kum pisti ve mesafeyi sevdiğini gösterdi ,bence bu grupta iş yapması lazım.PROBALA uzun mesafeli yarışları gayet başarılı oldu.Sonrasında ise yarışı ön tarafta götürecek isimlerden MIRACLE RHYTHM - FEARLESS DRAGON önereceğim diğer isimlerdir.

 

 

4.AYAK : SON İZCİ son yarışından bir şey anlamadım.Kumdaki genel performansı ile bu grupta bir tık öne çıkıyor , favorim.ATAMANBEY son kez muazzam bir yarış koştu , o performansı bugüne taşırsa yine şanslı.Başka at soranlara ŞİMŞEKKIRAN ile SERT KALELİ yi önereceğim.

 

 

5.AYAK : RAKEL son kez kazanır pozisyondaydı , ancak biraz acele ettiği için son veremedi ve 3.kaldı.Kum piste getirilen kısrak favorim. Önde tempo yapacak RETTILINEO FINALE ve son 2.liği ile YAĞIZ BİKE en ciddi rakipleridir.Bir at daha yazılacak ise 60 kiloya rağmen bu yarışa iyi hazırlanan FINALLY IDYLL olur.

 

 

6.AYAK : GÜMBÜRHAN son uzun macerasını kenara koyarsak , kum pistte her yarışı iyi oldu.Ben bu grupta büyük şansa sahip olduğunu düşünüyorum.Aprantisi kalabalık grupta güzel bir yer tutarsa , düzlükteki kısa ama net sprinti ile tüm grubu süpürebilir.Son ayaktaki net favorimdir.Rakip soranlara 8-3-5-4-9 sıralamasını öneririm.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 12-5-8-1-11
2.Ayak: 10
3.Ayak: 1-4-2-7-3
4.Ayak: 5-1-2-4
5.Ayak: 8-9-10-1
6.Ayak: 2-8-3-5-4-9


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 12-5
2.Ayak: 10
3.Ayak: 1-4-2
4.Ayak: 5-1
5.Ayak: 8-9-10-1
6.Ayak: 2




salvatore82'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler Usta

0


denizaksu'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bayx tbkler sen verdin biz başaramadık bugün son ayak 2 no banko oynamıştım

-1


Gıyas'in bu yarış hakkındaki yorumu

tebrikler Bay x

-1