9 EKİM İSTANBUL

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

DIAMOND BROTHERS: Katıldığı yarışlarda kolay kolay mücadeleden düşmeyen bu safkan son koşusunda o gün için çok iyi durumdaki rakibine diş geçiremese de ikinciliği kurtarmış ve genel görüntüsüyle beğenimi kazanmıştı. Bugüne dönecek olursak diş geçirebileceği hemcinsleri yanında, sevdiği pist ve mesafede start alacak olan Diamond Brothers'in kantarmasını iyi tanıyan jokeyi idaresinde, düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

TURNADAĞ: Yarış hayatının ilk koşusunda elde ettiği üçüncülüğünün ardından 4.5 aya yakın geriye alınan ve pistlere net bir galibiyet ile dönüş yapan bu safkan son yarışında G2 mücadelede boy gösterip düzlükte işlemeyerek kendi halinde geri gelmişti. Bugüne dönecek olursak orijin açısından yatkın olduğu çim pistte, diş geçirebileceğine inandığım bir grubu yakalayan Turnadağ'ın düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için LAST SHOT yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta GODDES OF DAISES ayağına çabuk bir tay ve son 800 galobundaki genel görüntüsünü de oldukça beğendim, kariyerine kazanarak başlayabilir.

 

3.Ayakta SFORZA RING diş geçirebileceği rakipleri yatkın olduğu pist ve mesafede yakalamış, aprantisi eğer kendisini iyi idare edip düzlüğe çok yıpranmadan çıkartırsa akabinde kesmeyerek sonuca gidebilir.

 

4.Ayakta ÖZÜDOĞRU istenen kıvama tekrardan getirildiğini kazandığı son yarışıyla kanıtlamıştı, önde çok süratli geçmeye aday koşuyu etkili düzlük sprintiyle kazanabilir.

 

6.Ayakta FELIX PERLA Ankara'dan oldukça iyi hazırlıklar gerçekleştirerek fit durumda İstanbul'a gönderilmiş, eğer çim pisti yaparsa kariyerine kazanarak başlayabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3-5-8-6-9
2.Ayak: 4-5-2-8-6-3
3.Ayak: 1-6-4-5
4.Ayak: 3-2-6-4-8
5.Ayak: 7 (TURNADAĞ)
6.Ayak: 3-4-6-5-9


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3-5-8-6-9
2.Ayak: 4 (DIAMOND BROTHERS)
3.Ayak: 1-6-4-5
4.Ayak: 3-2-6-4-8
5.Ayak: 7 (TURNADAĞ)
6.Ayak: 3-4-6-5-9



Henüz hiç yorum yapılmamış