9 ARALIK ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

7.Koşuda yarıştan çıkan 6 no'lu The Night Hunter yerine 4 no'lu Dream Of Honor şablona eklenmiştir. (15:30)

 

 

 

 

HALLELUKA: Kısa mesafede ve kaba kumda katıldığı 2 yarışı da kenter kazanırken genel görüntüsüyle dikkat çeken bu safkan son yarışında uzun mesafede beklentileri tam anlamıyla karşılayamayarak dördüncülüğe razı gelmişti. Bugüne dönecek olursak tekrardan daha iyi koşabildiği mesafeye dönen ve gidişat açısından lehine önde çok süratli geçmeye aday bir koşuda start alacak olan Halleluka'nın düzlükteki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, bankom.

 

 

HARDNESS: Ankara pistinde uzun süredir hazırlanıp fit duruma getirilerek bu yarışa gelen tay orijin açısından da Hard Baby gibi çok güçlü bir kısrağın yavrusu olması sebebiyle potansiyeli yüksek bir isim. Güçlü pedigrisini ve iyi hazırlıklarını yarışa yansıtıp kariyerine kazanarak başlamasını beklediğim Hardness alternatif bankomdur.

 

 

ASLAN YAĞIZ: Son 2 yarışında stil değiştiren ve geri bekleyip etkili sprintler ile bana göre biraz eksik olduğu çim pistte dahi dikkat çekici galibiyetler elde eden bu safkan bugün iyi koşmasını beklediğim sulu kumda, diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında start alacak. Düzlükteki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılacağına inandığım Aslan Yağız bankomdur.

 

 

1.Koşuda FAHRENHEİT sürpriz bir isim çıkıp ısrarla liderlik istemeyeceği takdirde önde temposunu kolay kabullendirebileceği bir mücadelede start alacak, virajı avans alarak dönüp potoya kadar kesmeyerek sonuca gidebilir.

 

3.Koşuda BOLD STREAK 7.5 ayı geçkin bir aranın ardından sahalara kazanarak döndü, güçlü bir orijine sahip olan yetenekli tay eğer dinçlik arkası koşmaktan olumsuz etkilenmezse kendisi için uygun rakipler yanında bir kez daha sonuca gidebilir.

 

5.Koşuda QUEEN PROTEO Silent Wave gibi çok güçlü bir kısrak ile tam kardeş bir isim ve sondan bir önceki yarışında inanılması güç bir sprint atarak dikkat çekmişti, son koşusunda kendisi için biraz kısa mesafede ikinciliğe razı gelen safkan bugün 200 metre daha uzayan mesafede düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

6.Koşuda NAKKAŞTEPE 4 aylık bir aranın ardından 2 yarış gördü ve kondisyonunu geliştirdi, bugün fitleşen durumuyla gidişat açısından lehine önde çok süratli geçmeye aday bir koşuda start alacak olan safkan düzlükteki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

7.Koşuda SIESTRA stili rakibi Perfect Effect'in son dönemde startı ağır alması sebebiyle önde bomboş bir şekilde temposunu kabullendirebileceği bir yarış yakalamış, çıktığı gibi beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

9.Koşuda ASMAR DUBAI geçen sene İzmir kış sezonuna damga vuran Rock Solid ile anneden kardeş ve babasının Torok olması sebebiyle bana göre orijinin potansiyeli Rock Solid'den de yüksek, uzun süredir idmanda olan fit durumdaki tay kariyerine kazanarak başlayabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9-3-5-2-10-4
2.Ayak: 4 (HALLELUKA)
3.Ayak: 3-1-6
4.Ayak: 9 (HARDNESS) / 5-7-10-8-11-6
5.Ayak: 6-5-2-1-4
6.Ayak: 9-2-8-7


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9 (HARDNESS) / 5-7-10-8-11-6
2.Ayak: 6-5-2-1-4
3.Ayak: 9-2-8-7
4.Ayak: 3-9-2-1-7-4
5.Ayak: 2 (ASLAN YAĞIZ)
6.Ayak: 1-8-12




Anaconda'in bu yarış hakkındaki yorumu

Adana ilk altili GOLDEN STORM
banko oynayacagim.Bol sanslar

-3


Poli2323'in bu yarış hakkındaki yorumu

2. ayak binatlı güneşinin hiç bir yorumcuda olmaması sasırttı beni o yüzden yazmak istedim ...yeri olanlar mutlaka yazsın bol sans

-4


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Helal olsun mühendis bey seriye taktın masallah insallah devamı gelir bravo tebrikler

0