8 KASIM İSTANBUL

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

ÇAKIR YILDIZI : Son iki yarışıyla birlikte ciddi bir çıkış yakaladı.Önceki startında 10 boy geç çıkmasına rağmen büyük bir sürprize imza atmıştı.Bunun tesadüfi olmadığı ise son 2.liğiyle tescillendi.Zira pist mesafenin etkili isimlerine karşı başa baş bir mücadele verirken , yine çok çok iyi koşmuştu.

Değişim içinde olduğunu gösteren safkan , üst düzey formuyla bugün yine çok etkili olmalı.Aprantisi de bu safkan ile güzel uyum yakaladı.Eğer startta abartılı şekilde kalmazsa , burada ÇAKIR YILDIZI hayli şanslı hale geleceğini düşünüyorum.

Rakip soranlara bir türlü bekleneni veremese de şimdi önde bomboş kalacağı için farklı koşabilecek SFORZA RING , Kocakaya faktörüyle COOL STAR ve üst üste kazanarak buraya gelen bir diğer formda isim TIT FOR TAT önereceğim isimler.

 

 

 

 

GREY KURT : Aradaki Ankara yarışını bir kenara koyarsak , İstanbuldaki uzun yarışlarında oldukça iyi koştuğunu görüyoruz.2.kaldığı yarışta formda bir isme az farkla boyun eğmişti.Son startında ise stili rakibine rağmen kolay bir galibiyet elde etti.

Bugün yine dişine göre rakiplerle karşılaşacak.Kağıt üzerinde temposuna ciddi etki edecek bir isim görünmüyor.Diğer yandan bu safkanın 2 giderek benzer performansını da izledik.Dolayısıyla yarış beklenmedik tempolara çıkmaz ise GREY KURT oldukça şanslı hale gelecek.Artık adım adım jokeyliğe yürüyen ve bu atı tanıyan E.çizik idaresinde formda safkanın yine kazanmasını bekliyorum.

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2-6-7-4
2.Ayak: 3-5-6-7-4-1-2
3.Ayak: 4 // 7-3-6
4.Ayak: 5-1-4
5.Ayak: 3
6.Ayak: 1-3 // 6-5-14-12-9-8




livorno'in bu yarış hakkındaki yorumu

7———7——-3,4,5,6,7——-1,4,5——-1,2,3,4,5,6,7——1,2,3 İstanbul bol şans

-2


Cankurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

Valla kimse kusura bakmasın bende çıkan oyun bu şekilde. Sıralama olmaksızın..
H
1.2.3.4.5.6.7
4.6
5,,,WOLF SEYFO
1.2.3.4.5.6
1.3.5.11

-6


oral savaş'in bu yarış hakkındaki yorumu

Sevgili x oyunlarınızı birinci altilidan önce verirseniz belki bizde altılı yakalayabiliriz.diyer yorumcuda 4atta gelen at yok sevgiler

-1

horoz59'in bu yarış hakkındaki yorumu

Aynen arkadaş, bıktım bu şekilde yatmaktan.

-1


horoz59'in bu yarış hakkındaki yorumu

Şu ikinci altılılarınızı 1. altılıyla niye vermiyorsunuz? Son ayak hepsi bekleyen ben her defasında bu yüzden yatıyorum. Yazık, günah değil mi? 4. ayakta 4 atım var 6 numara yok!..

-1


cenik75'in bu yarış hakkındaki yorumu

Süper kurgu bayx ?

-1


eminem'in bu yarış hakkındaki yorumu

Vedat abiş biz seni jokey sanıyorduk sen apranti bile olmazsın

0


Ankara06'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bayx küçük bir paraya bulduk emeklerine sağlık

0


m.kiran'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler emeğinize sağlık olsun sevgiler

0


Bankom'in bu yarış hakkındaki yorumu

Altılı tam 10 yıl öncenin ikramiyesini veriyor harca harca bitmez hiç bir heyacanı kalmamış. Oynasan ne olur oynamasan ne olur herkese iyi akşamlar.

0