8 EKİM ADANA

Yazar: unal

 

 

 

 

 

 

KILINÇBEY: Üst üste üç birincilik elde ettikten sonra ilgilileri tarafından hedef yükseltilerek G-1 koşuda start alan ve her ne kadar 8. olmuş olsa da fena koşmadığını düşündüğüm bu safkan bugün uygun grupta kazanmaya yakındır.

 

 

GÜZELÇOCUK: Son birinciliğini bu hipodromda, bu pist ve mesafede, bugünkü binicisi idaresinde elde eden ve o yarışta sitede direkt banko olarak önerdiğim Güzelçocuk ile yollarımız bugün bir kez daha keşişiyor. Startla birlikte yine iterek liderliği alıp tek rakibi Alderamin önünde bir beyaz bayrak ayna yarışı yapmasını bekliyorum.

 

 

NERVOOUS GIRL - ARAPOĞLU: Çok uzun ara sonrası koşular görerek form tutmaya çalışan iki isimden birinin koşuyu kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum. Bunlardan Nervoous Girl'in kısa mesafede iştirak ettiği son koşu performansları bu gruba yetecek düzeyde görünüyor. Arapoğlu ise son koşusunda eksik olduğu kum pistte etkisiz kalmış fakat bir önceki çim pist koşusunda beşinci olurken gayet iyi bir yarış çıkarmıştı. Bugün mesafe kendisine kısa gelebilir fakat uygun grupta ihmal edilmemesinden yanayım.

 

EZHAR: Grupta elle tutulur performansa sahip üç isimden biri olan Ezhar'ın diğer iki rakibine karşı en önemli avantajı kolay aksiyon sergileyebilen ve ön tarafa daha çabuk sarkabilen yapıda olması... Bugün bu özelliğini kullanarak dış kulvardan doldurup liderliği üstlenmesi halinde bir beyaz bayrak ayna yarışı sergilemesi normal sonuç olacaktır. 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2,1,4,3,5,7,6
2.Ayak: 5,1,7,8
3.Ayak: 1,2,3
4.Ayak: 1 GÜZELÇOCUK
5.Ayak: 8,10,7,4,5,3,2,1,9
6.Ayak: 6,2,8


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2,1,4,3,5,7,6
2.Ayak: 5,1,7,8
3.Ayak: 1 KILINÇBEY
4.Ayak: 1 GÜZELÇOCUK
5.Ayak: 8,10
6.Ayak: 6 EZHAR




kilisli'in bu yarış hakkındaki yorumu

Selâm aleyküm, Ünal Bey Twitter'da takip ediyorum Abd tahminlerin de başarılısınız, ricam sitede tahminleri verebilir misiniz ?
Bol şanslar

-1


Özel güzel'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal bey Twitter adresinizi verirmisiniz??

-3


ödemisli'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal abim yabancılarda süper maşallah

-2

ÜNAL'in bu yarış hakkındaki yorumu

Twitter adresim: unalbabacann

-2

Falan filan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yabancı burdan neden paylaşılmıyo paylaşılırsa çok iyi olur

0


Yeşilyurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

Aynen yabancı tahminleri de verirmisiniz

0


Carsi1940'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal bey siteniz dururken neden Twitterda yabanci yarış veriyorsunuz tm verin ama Twitter kullanmayanları tahminlerinizi mahrum bırakmayın hiç değilse gece abd 1tane tahmin verinn

-1


Efsun'in bu yarış hakkındaki yorumu

ADANA-2 herkese bol şanslar

2.3.5.7.8
2.5.6.8.9
4
H
1.2.6.9.10
1.2.4.5.6.7.9.10

-1