8 ARALIK İZMİR

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

KING DEVIL: Yarış hayatının ilk koşusunda düzlükteki etkili ataklarıyla kolay bir galibiyet elde ederken potansiyeli yüksek rakibine kolay bir üstünlük kuran bu tay genel görüntüsüyle önümüzdeki dönem için parlak bir izlenim sunmuştu. Bugüne dönecek olursak benzer pist şartlarında, diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında start alacak olan King Devil'in düzlükte sıklaştıracağı ataklar ile sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

GÖKÇESTAR: Vermiş olduğu 6 aylık aradan döndükten sonra tam anlamıyla eski formuna ulaşamasa da sondan bir önceki performansı tatminkar olan bu safkan son yarışında gidişat aleyhine gelişince koşuya erken küserek geri gelmişti. Bugüne dönecek olursak kendisi için uygun rakipleri yakalayan ve stili herhangi bir rakibi bulunmamasıyla önde kolay bir şekilde temposunu kabullendirmesi muhtemel Gökçestar'ın çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum, bankom.

 

 

2.Ayakta LOLAN GÜZELİ son yarışında oldukça başarılı bir ikincilik elde edip bu yarış için özenle hazırlanarak buraya geliyor ve en ciddi rakiplerine oranla sıklet avantajıyla sahaya çıkacak, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta MEHLİKA ABLA son dönemde ciddi form sıçraması yaşamış bir isim ve ağır sıklet de kaldırabiliyor, Baba Fahrettin'i yakın takip edip düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta OĞLUM FIRAT son yarışında Kısa Vade mücadelede net bir beyaz bayrak ayna yarışı yaparak genel görüntüsüyle dikkat çekti, bugün bir kez daha temposunu kolay kabullendirmesi muhtemel yarışta bir kez daha çıktığı gibi bitirebilir.

 

6.Ayakta CANDY PALAZ yetenekli bir tay ve potansiyeli yüksek orijine sahip bir isim, her ne kadar son yarışında startta biraz oyalanıp dördüncülüğe razı gelse de bugün özellikle iyi bir start çıkışı alacağı takdirde düzlükte sıklaştıracağı ataklarla maiden'a veda edebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3 (KING DEVIL) / 5-4-6-1
2.Ayak: 8-4-3-2-6-5-7-1-10
3.Ayak: 1-4
4.Ayak: 1 (GÖKÇESTAR)
5.Ayak: 4-3-2-5
6.Ayak: 6-4-1-7-11-12-8




Hulusi Dirgen'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlk ayak ...... mucize......... misli oyun disinda kurgu parasi kurtarmaz net misli kupon olucak

3
4.3.8...6.2
6.4......3.1
1....5.4.3
1.....2.4
7.4.8.11......12.6.1.3

-24

Ayrılda gel'in bu yarış hakkındaki yorumu

Kardeşim şu ilk ayak mucize yok misli vs gibi söylemleri bi bırak artık defalarca bu tarz paylaşımlar yaptın ve defalarca da dediğin olmamasına rağmen halen bu söylemlerden bi vazgeçemedin at yarışı bu at at’ı herzaman geçer bırak bu işleri artık

0

GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hulusi bey bırakın bu para vermez misli dışında oynanmaz laflarını siz ilk önce oyun bulun sonra bence görüş bildirin insanları etkilemeyin burada

0


denizaksu'in bu yarış hakkındaki yorumu

6 lı koşu programında genelikle ilk ayak patlatiyorlar

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

İste bu mühendis bey beklenen oyun bu tekinizde geldi tebrik ederim cok iyi oyun inşallah sonu güzel olur

0


Ankara06'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler üsdat

0


Rezo'in bu yarış hakkındaki yorumu

Site yonetimi neden ayri ayri tahminler veriliyor anlamadim dun beygir muhendisi altiliyi tutuyor ilker askin tutturamiyor biz hangisini oynayacagimizi sasirttim bir kupon yapin

0