7 KASIM ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

5.Ayakta yarıştan çıkan 4 no'lu Nervoous Girl yerine 8 no'lu Cihanın Gülü şablona ilave edilmiştir. (13:45)

 

 

 

 

NEZENGÜL: Adana çiminde boy gösterdiği ilk 2 koşusunda başarılı ikincilikler elde etmesinin ardından katıldığı koşuda bugünküne benzer bir grubu net galibiyet ile geride bırakan bu tay son yarışında rakiplerine oranla çok daha ağır sıklet taşıyıp yakın farklarla dördüncülüğe razı gelmişti. Bugüne dönecek olursak apranti indirimiyle sıkletini bir nebze dengeleyen ve diş geçirebileceğine inandığım hemcinslerini yakalayan Nezengül'ün gidişat açısından lehine önde süratli geçmeye aday koşuyu etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

MARTİNA: Yarış hayatının ilk koşusu öncesi start gerisinde uzun süre çok ciddi huysuzluk yapan ve bu titizliğine rağmen oldukça etkili bir yarış koşup potansiyeli yüksek rakibi Shiroke'ye sonlarda avlanan bu safkan ikinci yarışına 2 aylık bir ara verip çıkmış fakat buna rağmen kolay bir galibiyet ile sahadan ayrılmayı başarmıştı. Ben bu safkanı koştukça çok daha iyi yerlerde izleyeceğimizi düşünüyorum, bugün kendisi için uygun olduğuna inandığım hemcinsleri yanında düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini beklediğim Martina bankomdur.

 

 

Yedili Plase için EYÜPERHAN - GÜNEY YILDIZI ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

3.Ayakta CLANBELLA'yı son yarışında sizlere banko olarak önermiştim ve o gün için uygun grupta önde de boş kalınca net bir galibiyet elde etmişti, bugün rakipler nispeten sertleşse de boş sıkletle sahaya çıkacak olan safkan düzlüğe kadar ön grubun arkasına yatıp akabinde sıklaştıracağı ataklar ile bir kez daha sonuca gidebilir.

 

4.Ayakta MİRİALEM kazanmakta zorluk çeken bir isim olsa da son dönemde çok daha iyi durumdaki rakipler yanında dahi etkili performansları bulunuyor, bugün kendisi için uygun grupta şeytanın bacağını kırabilir.

 

5.Ayakta GÜNEŞİN GÜLÜ son yarışlarında kısalarda boy gösterse de benim aslında bu mesafelerde daha etkili koştuğuna inandığım bir isim, bugün en ciddi rakiplerine oranla sıklet avantajı da bulunan kısrak sprintini tutturacağı takdirde sonlardaki ataklarıyla koşuyu kazanabilir.

 

6.Ayakta MEYBUZ'un son yarışına pek bir anlam veremesem de önceki 2 çim yarışında sergilediği performanslar oldukça başarılıydı, bugünkü yarışı için Urfa'daki son galobunda sergilediği genel görüntüsünü beğendiğim tay ailenin kendi atına binecek E.Çizik idaresinde maiden'a veda edebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1 (NEZENGÜL) / 4-7-11
2.Ayak: 9 (MARTİNA)
3.Ayak: 9-8-2-3-6-1
4.Ayak: 2-1-3
5.Ayak: 12-1-5-6-7-9-8
6.Ayak: 12-2-6-8-9




Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bravooooo

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey cok iyi oyun

-1


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Son ayakta 3 hariç beraberiz mühendis

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Çok yazık oldu su oyuna

0