7 ARALIK ANTALYA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

YENİPAZAR: Son yarışında sizlere ön plandan önerdiğim bu safkan o koşuda ilk kez sentetik piste çıkmış ve virajı en geride dönmüştü, fakat buna rağmen düzlükteki etkili ataklarıyla yakın ara üçüncülük elde ederken bana göre kazanabileceği bir yarışı kaybetmişti. Bugün artık daha iyi tanıyacağı pistte, diş geçirebileceği rakipler yanında start alan Yenipazar'ın düzlükteki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

ANADOLU KAPLANI: Sondan bir önceki yarışına 4 aya yakın bir aranın ardından çıkıp Fort Knox gibi istim üstünde bir isme geçilerek ikinci kalan bu safkan son koşusunda Antalya'da kolay bir galibiyet elde etmişti. Bugün bir kez daha kendisi için uygun şartlarda bir yarış yakalayan Anadolu Kaplanı'nın düzlükteki etkili ataklarıyla tekrardan sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için TOPRAKSULTAN - MALTA EFESİ ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta DAĞKIRAN uzun süredir bugünkü binicisi idaresinde özenle hazırlanan bir safkan ve son galobundaki genel görüntüsünü çok beğendim, bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında sonuca gidebilir.

 

2.Ayakta GÜNEŞKRAL aslında gücüne ve potansiyeline inandığım bir isim fakat bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı, bugün kendisini İzmir'de hazırlayıp Antalya'ya binmeye gelen aprantisi idaresinde sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta HARMANDALI yarış hayatının ilk döneminde beklentilerin yüksek olduğu bir isimdi fakat beklentileri karşılayamadı, son dördüncülüğü tatminkar olan ve bugünkü aprantisi idaresinde Antalya'da iyi bir hazırlık süreci geçiren tay diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında maiden'a veda edebilir.

 

6.Ayakta RAINBOW REALM ilk kez Antalya pistine çıktığı son koşusunda virajı en geri dönüp geciken ataklarıyla ancak üçüncülüğe razı gelmişti, bugün jokeyi ön grubu elinden kaçırmazsa etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6-3-7-12-11
2.Ayak: 6-10-1-7-13-12-9-8-11-4
3.Ayak: 5 (YENİPAZAR) / 6-3-2-1
4.Ayak: 4 (ANADOLU KAPLANI)
5.Ayak: 4-3-1-6
6.Ayak: 14-3-9




hefe161616'in bu yarış hakkındaki yorumu

Pist Kralı nın bugün gelmesi gerekir.benim bankom.

0


Trıple Bonus'in bu yarış hakkındaki yorumu

Gunun akrepleri ve sinyale düşecek atları!!!

Dağbeyi
Körkütük
Fezacan
Anadolu kaplani
Altıyol
Rainbow Realm

0


nuri1903'in bu yarış hakkındaki yorumu

Atalya
2,1,7,5,8,9,
1tek
H
4/1,6
11,3,,10,4
14,3,11,5,10,

-4


sezen20'in bu yarış hakkındaki yorumu

Sonunda oldu..sana güvenenleri boşa cikarmadin..süper analiz .hoşgeldin diyelim sana Bugün...

-1


alfa1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler Üsdat; Başarıların daim olsun..

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0