6 OCAK İZMİR

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için 6 nolu tayı öneririm.

 

 

 

 

1.AYAK : Üst üste yarışlar kazanarak çıkışa geçen Oğlum Mutlu stili rakibine rağmen müthiş formu ile seriye devam edebilir favorim.

Bugün lehine kısalan mesafede yarışacak Aslanım ile temponun yarayacağı Kayaların Fatihi en ciddi rakip konumundadırlar.

Ağır kilosuna rağmen uygun grupta koşacak ve mesafenin kısa olmasından dolayı sorun yaşamayacak gibi görünen Yürekli Çocuk ile Oğlum Mutlu isimli safkandan daha seri başlayıp bir solukta bitirebileceği mesafede yarışacak Mikser rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.AYAK : Bugün keyfi at binen jokeyinden kurtulan ve son yarışında rakiplerinden fazla koşan Jammy Justen sonları güçlü bir tay ve önlerde gitmeyi seven isimlerin fazlalığı ile tempolu geçmeye aday bu koşuda sonlarda sert gelerek fotoyu önde geçmeye yakın gördüğüm isimdir.

Gün içinde banko tercih edilebilecek bu taya güvenmeyen yada geniş oynayanlar son yarışını ölçü almadığım ve bugün daha etkili bir jokey ile yarışacak Miss Demet ile grubun istikrarlı tayı Menas üzerinde durabilirler.

 

3.AYAK : İki yarış önce banko önerdiğim ve jokeyinin beceriksizliği neticesinde kaybederi olmayan bir yarışta bugünkü ve yine ciddi rakip konumunda olan Bölükbey isimli safkana mağlup olan Frekli Ateşi son iki yarışında gerek mesafe gerekse ağır kilo altında ezilmişti.

Uzun süre sonra normale dönen sikletiyle ve en önemlisi atını çok iyi tanıyan binicisiyle yarışacak safkan ön tarafta koşuya tempo verecek Pilevneli ve yakın markajda olacak Yeğenim Toprak ikilisinin arkasına yatıp sabırla düzlüğü bekleyecek ve ciddi rakip konumunda olan Bölükbey isimli safkandan önce sprintine başlayıp rövanşı alabileceğini düşündüğüm isimdir. Banko öneriyorum. 

 

4.AYAK : Son yarışında jokeyi ile uyumsuzluğu gözlerden kaçmayan Değirmendere Beyi bugün daha iyi tempo vereceği bu koşuda favorim olsada dengesiz isimlerin bir araya geldiği bu koşuda riske girmeyeceğim ve koşan tüm isimlere şans vereceğim.

 

5.AYAK : Oldukça formda günler geçiren ekürilerden siklet avantajı bulunan Demended ile ara sonrası yeterince koşu gören My Moonshine ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

İstikrarlı koşmaya başlayan Lionefe 

Eski formu olmasada son işinde farklı görünen King Arel 

Ara sonrası yarışacak olsada yeterli hazırlıkları bulunan Dark Runner rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik şablonu bir tık ileri taşımak isteyenler ne koşacağını kestiremediğim Ayvalıkateşi üzerinde durabilirler.

 

6.AYAK : Bu kez ağır kilo ile daha etkili koşan bir jokey idaresinde yarışacak Esmergöz son dönemde fena sayılmayacak yarışlar yapıyor ve bugün uygun grupta kazanma şansı yüksek isimdir.

Satış koşusu olması ve bu safkanın burada eksik koşması durumunda her türlü sonucun çıkabileceği bu koşuyu kalabalık geçeceğim.

Maidene efsane bir yarış kazanarak veda eden ve son kez en geride olmasına rağmen devrilen bu doğrultuda geriye alınıp bir yarış gören ve son yarışında istekli görünen Kaanmert lehine uzayan mesafede ve gelişen formu ile kapanışta Şirinyeri yasa boğabilecek bir yarış yapabilir dikkat.

Grubun dengesiz isimleri Nehirinoğlu , Yücelir ve son işinde farklı görünen Gülçil rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik şablonu bir tık ileri taşımak isteyenler her ne kadar çim atı olsada burada nasıl koşacağını kestiremediğim Deniz Kurdu üzerinde durabilirler.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4.6.2.1.7
2.Ayak: 4 // 6.5
3.Ayak: 5 FRENKLİ ATEŞİ
4.Ayak: 2.5.4.1.3
5.Ayak: 2.5.9.4.3...8
6.Ayak: 3.11.9.12.10...2




batuhan1982'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bnde 4 tek 4 tek 5 tek hepsi 2.3.4.5.8.9.hepsi haslik aliriz

-1

Orhan yesil'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey teşekkür ederim dün İzmir altilisini sayenizde kazandım. Kuponu paylasabiliyorsak paylaşmak isterim 4 ayak 1 ve 3 son ayak 11ve12 çıkarıp yatırdım elinize sağlık

0


Döşemeci_54'in bu yarış hakkındaki yorumu

Neye dayanarak plase ye 6 diyorsun ki ???

-1


2007@'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0


fg1907'in bu yarış hakkındaki yorumu

Süper tekimiz geldi
Tebrikler...

0


metin53'in bu yarış hakkındaki yorumu

Şapka çilardım üstad maşallah

0


denizaksu'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tbkler ilker aşkın dün nasıl eleştiriyorsam bugünde tbk ederiz

-2


emre67'in bu yarış hakkındaki yorumu

Son iki ayak dolu...keyif yapiyoz sayende
Tebrikler

0


metin212'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ilker urfa varmı?

0


muratozkan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler üstad sağolasın emeğine yüreğine sağlık

-1


Mm1999'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler üstat baya aradan sonra baya iyi geldi.Teşekürler eline emeğinize sağlık.

0


batuhan1982'in bu yarış hakkındaki yorumu

tbrıkler usta kımı oynayacgımızı sasrdık gerckden

0


Mehmet64'in bu yarış hakkındaki yorumu

tebrikler üstad basarıların devam olsun.

0


esinti94'in bu yarış hakkındaki yorumu

Çok sağolun ayağınıza taş değmesin bu ara ilaçtan öte geldiniz hep var olun bu yüzden burdayım karşılıksız yıllardır aylarca bulamadım çok para düşürdüm ama son 20 günde iyi meblalar aldım ünal kardeşim senin de emeğine sağlık ben son ayak 10 tek atıp kurdum oldu ikinizin kuponunu harmanladım

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Biz sizden ümidi kesmistik bugun inadına oynamadim yakaladınız tebrik ederim ilker bey ters köse yaltınız cok iyi oyun vermişsin bugün

0


alp09'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler. Size güveniyoruz

0