6 MART İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

İstanbul : Bay X

Şanlıurfa : Ünal

 

 

 

 

 

 

1.AYAK : Son yarışında beklemeli koşan ve kenter bir yarış kazanan Oppenheimer bugün en ağır sikleti taşıyacak olsada benzer grupta koşacak olmasıyla favorim.

Ciddi rakiplerine göre siklet avantajı bulunan Last Tango en ciddi rakip konumundadır.

Bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarında kusursuz görünen Prince Efe

Takı değişikliğinin olumlu etkisini gören The Witcher

Yarışın süratli geçmesi durumunda burada iş yapabilecek Soleil Jardin rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu beşliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar geride kalan isimlerede şans vererek kayıpsız bir başlangıç yapabilirler.

 

2.AYAK : Verdiği kısa aranın ardından sahalara bambaşka bir kimlikle dönen Giatres iki yarışındada benzer gruba üstünlük sağlayan bir safkan olarak bugünde siklet avantajlı yarışacak olmasıyla favorim.

Uzun mesafeli tempo yarışlarını iyi koşan ve benzer mesafede katıldığı yarışı bu tezi doğrulayan Chumlee ise bugün makul bir sikletle yarışacak ve aprantisi tarafından iyi idare edilebilirse süpriz şansına sahip isimdir.

 

3.AYAK : Kaba kumda koşular gören ve kondüsyon açığını kapatan Hazbalık bugün daha etkili koştuğu pistte ve dişine göre grupta koşacak olmasıyla favorim.

Sentetik pistte katıldığı tek yarışı oldukça parlak Şehnaz Longa ve ağır kilosuna rağmen grubun en formda ismi Tomar ile ekonomik kuponlara risk edilebilir.

Bu üçlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar geride kalan ve sağı solu belli olmayan ikiliyede şans verebilirler.

 

4.AYAK : Uzuna ve sentetiğe çıkınca üst üste parlak yarışlar yaparak dikkat çeken Tit for Tat alışılmışın dışında startta oturduğu ağır kilo ve apranti altında ölçü olmayan yarışı sonrası bir süre geri alınmıştı.

İlgilileri bu sıkıntının devam edip etmediğini yarış koşarak öğrenmek yerine kısa bir süre geriye alarak aslında ne denli beklenti içinde olduklarını gösterdiler ve sıkı hazırlıklara dinç gireceği bu koşuda kötü olan son yarışının izlerini silerek tekrar parlak yarışlarına devam edebilecek bu safkan gün içinde banko önereceğim isim olacaktır.

 

5.AYAK : Kısa bir aranın ardından Antalya pistinde katıldığı yarışta startı biraz ağır alınca etkisiz kalan Full Moonth burada katılmış olduğu tek yarışını köy kasaba kazanan bir tay olmasından dolayı daha hazır konumda yarışacak olmasıyla favorim.

Kısa bir aranın ardından yeterli hazırlıkları bulunan grubun potansiyeli yüksek tayı Arasın Arslanı en ciddi rakip konumundadır.

Son yarışını kazanan Dragon Sun ve yine bu yarışa iyi hazırlanan İron Sky şanslı olabilecek diğer isimlerdir.

 

6.AYAK : Kısa bir aranın ardından koşular gören ve özellikle uzun mesafeli tempo yarışlarını iyi yapacak görüntüye sahip Kutan Güzeli tempo belirsizliği olan koşuda atını iyi tanıyan binicisiyle ön grup içerisinde yer tutabilirse düzlük boyu sergileyeceği ataklarıyla kazanan olabilir favorim.

Grupta mesafe tecrübesi bulunan istikrarlı Gülizar Hanım en ciddi rakip konumundadır.

Kıpırdama gösterdiği koşu sonrası bugün etkili jokeyi idaresinde yarışacak Atarca 

İlk kez ve taylar için uzun mesafede koşacak olsada orjin olarak tam bir mesafe atı olup idman pistindede iyi görüntü veren İllede Doru rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu dörtlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar tay yarışı olması sebebiyle geride kalan isimlerede şans verebilirler.

 

 

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1.6.5.3.2....4.7
2.Ayak: 9.1
3.Ayak: 8.6.1....2.3
4.Ayak: 6 TİT FOR TAT
5.Ayak: 2.4.1.6
6.Ayak: 10.7.4.9....5.1.11




metin212'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bay x günaydın.bekliyoruz kardeşim.

-2


tuncayxx'in bu yarış hakkındaki yorumu

1
1.9
1.6.8
1.3.6
1.2.4.6
1.2.4.5.7.9.10.11
Herkese rast gelsin

-2

imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

Aynı kuponu bende oynadim bolşanslar ikimize de

0


Melih kerem'in bu yarış hakkındaki yorumu

Herkese bol şans, şu her paylaşıma eksi veren kim çok merak ettim ,büyük ihtimal bi ekside buna atacak,hobi gibi bisey olmuş sanırım,Bi açıklansa ismi

-8


Berkayhan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yine hüsran şu ilk ayaktaki 1 numara kabak gibi tek duruyor cesaret edip atsanız bu oyun bulunmayacak oyun değil

-2


kermen'in bu yarış hakkındaki yorumu

yazık oldu ....başarılı paylaşım için teşekkürler

0


esinti94'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker hocam emeğine sağlık çok güzel analiz yaptınız kısmet olmayınca olmuyor sayende buldum çok teşekkür ederim

-2


Rascal jackal'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlk ayakta Oppenheimer ve dördüncü ayakta Tit for Tat'i tek atarak oynadım. Sayenizde ille de doru'yu da buldum, kupon tuttu. Teşekkürler güzel tahminleriniz için.

-1