6 KASIM BURSA

Yazar: unal

 

 

 

 

 

 

BALIK KIZ: Son koşusunda sert rakipler yanında varlık gösteremeyen ve düzlükte de üzerine gidilmeyerek galop niyetine koşan bu kısrak bugün dişine göre  hemcinsleri yanında start alacak. İpar ve Bal Perisi'nin süratlendireceği yarışta güzel bir sprint sergileyip birincilik mücadelesinden galip ayrılmaya yakındır.

 

AKŞİT TAY: Kulaklık takısı çıkarılıp start aldığı son koşusunda kum pistte dön gel yapan bu tay öncesinde çim pistte tempoyu belirleyerek üçüncülük elde ederken gayet tatminkar bir performans ortaya koymuştu. Bugün kulaklık takısına ilaveten dilbağı da aldığını görüyoruz. Üzerine de yakarca jokeyi almış olması nedeniyle bir beyaz bayrak ayna yarışı yapabileceğini düşünüyorum.

 

DOBAR: Ara sonrası üç koşu gören safkan özellikle son iki koşusundaki performanslarıyla yarış kazanabilecek duruma geldiğini göstermiş durumda... Bugün rakipler gayet müsait ve jokeyinin artık huyunu suyunu tam olarak öğrenmiş olmasının avantajıyla uzun süren birincilik hasretine son vermesini bekliyorum.

 

SELLYBOY: Son koşusunda hem rölanti gidişattan hem de kilo dezavantajından etkilenen bu safkan bugün normale dönen sıkleti ve yarışın belirli bir yerden sonra illa ki süratlenecek gibi görünmesinden ötürü şansını yüksek gördüğüm isimdir.

 

OWERTI: Son iki koşusuyla birlikte formunu bulduğunu gösteren safkan bugün de söz sahibi olabileceği rakipler yanında start alacak. Süratli geçmeye müsait gidişatta sprinter yapısıyla devreye girip bir kez daha kazanmaya yakındır.

 

STAIN FREE: Beş gün önce İstanbul'da katıldığı 1600 metre mesafeli çim pist koşuda altıncı olurken düzlükte güzel ataklar sergileyip dikkat çeken bu safkan bugün şansını Bursa'da deneyecek. Tek koşuda at binecek olan M. Bayır idaresinde günün sürprizini gerçekleştirebileceğini düşünüyorum.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6,9,3,1
2.Ayak: 1,2,4,7,8,3
3.Ayak: 6 DOBAR
4.Ayak: 5,1,3,6
5.Ayak: 8,6,3,2
6.Ayak: 4,3,11,1,5,8,2




Carsi1940'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bugun sizin gününüz yabanci paylaşıyorsunuz neden hep takipteyim bu ara yoksunuz x burda

-1


Cankurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

3.5.6.9.4.2.1.8
3.2.4.1.8.7
H
3,,,STEPS OF IRON
2.1
11,,,ALL OF ME

-6


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

-1


Cankurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler Ünal hoca

-1


Carsi1940'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yabanci ne zaman paylascaksiniz bilgi verirsen iyi olur Ünal bey

-1


Wintersun34'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ünal bey süper analiz ?

0