5 MAYIS ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

KING MALKOÇ: Anne kan hattı çim piste çok yatkın olan bu safkan kum pistteki tatminkar yarışlarının ardından son koşusunda kendisi için bir tık sert rakipler yanında boy göstermiş ve gidişat da aleyhine geçince tabela mücadelesini yakın ara kaybetmişti. Bugüne dönecek olursak dengi rakipler yanında boy gösterecek ve apranti indirimine gidilerek ciddi rakiplerine oranla hafif sıkletle boy gösterecek, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini beklediğim King Malkoç alternatif bankom.

 

 

ZEYNEPCANKIZI: Süratli isim Dumrul ile anne-baba bir kardeş olan bu tay abisi gibi ayağına çabuk olmasına rağmen ilk koşusunda kalabalık bir yarışta boy gösterip dış start çektiği için virajı önde yıpranarak dönmüş ve düzlükte de temposunu kaybederek altıncılığa razı gelmişti. Bugüne dönecek olursak orijin açısından yatkın olduğu çim pistte, öne çok daha kolay akabileceği bir mücadelede boy gösterecek olan Zeynepcankızı'nın virajı önde dönüp düzlükte de kesmeyerek maiden'a veda etmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için BÜYÜK DAĞ yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta DİNAMİT yarış hayatının ilk dönemlerinde potansiyeli yüksek bir izlenim sunmuş fakat bir türlü kabuğunu kıramamıştı, son dönemde vasat performanslar sergilemiş olsa da bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında kendisine yaramasını beklediğim dil bağı ilavesiyle sahaya çıkacak olan safkan sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

2.Ayakta OĞLUM FARUK kazandığı yarışının ardından katıldığı koşuda tırnağının ucundaki rakibi Altın Mahir'e yakın ara geçilmişti, son yarışında ise bana göre jokeyi uyuduğu için rakibine geçilen safkan bugün binicisi iyi idare edeceği takdirde sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

4.Ayakta SER VEYRON son yarışını kazanarak geliyor ve uygun bir sıkletle sahaya çıkacak, süratli geçmeye aday koşuyu kısa sprintiyle lehine çevirebilir.

 

6.Ayakta MERCHANDISER vermiş olduğu 4 aylık aranın ardından 2 yarış gördü ve nefesini topladı, bugün eğer önde çok yıpranmayarak virajı dönerse düzlükte kesmeyerek sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8-1-3-2-6-9-7-11
2.Ayak: 10-11
3.Ayak: 7 (KING MALKOÇ) / 4-6-1-9
4.Ayak: 8-2-1-3
5.Ayak: 11 (ZEYNEPCANKIZI)
6.Ayak: 6-12-5-7-3-4-9




Sancak'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yine olmadı

0