30 HAZİRAN İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için Kral Çıplak yeterli görünüyor.

 

 

 

 

1.AYAK : Keyifli günün başlangıcı olan Zübeyde Hanım koşusunda riskli bir başlangıç yapacağım.

Son yarışında ön plana çıkardığım ancak jokeyinin aşırı aceleci sürmesi sonucunda ölçü olmayan bir yarış yapan Sidneys Star bugün Özcan idaresinde biraz daha sabırlı sürülebilirse burada açılışı yapmaya yakın gördüğüm isimdir.

Hasan Adalı koşusunu pas geçip burayı hedefleyen ve bugün iç kulvar avantajı ile Selim ' in sevdiği tarzda ön grup içerisinde gitmeyi seven Chaika uygun grupta koşacak olmasıyla rakip olarak önereceğim isimdir.

 

2.AYAK : Gözlerin Tolga Yıldızı aradığı ve genelde süpriz sonuçların çıktığı Anafartalar koşusundada risk aldım.

Gazi hayali kurduğu son iki yarışında çimde adım atmayan Attalos bugünkü binicisiyle sentetik pistte kolay kazanan bir taydı ve bugün tekrar bir araya gelen ikili burada favorimdir.

Ağır çimde katıldığı son yarışında fazlaca üzerine gidilmeyen bir önceki yarışı oldukça parlak We Are The Star en ciddi rakip konumundadır.

Bu kez daha tempolu geçmeye aday koşuda son verecek Comeback İs Real 

Formunu bulan John Abruzzi ve sentetik pistte nasıl koşacağını kestiremediğim Kaze Ni Katsu şanslı olabilecek diğer isimlerdir.

 

3.AYAK : Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen bugün 98.ci şampiyonun belli olacağı atçılığın derbisi Gazi koşusunda sadece at yetmez heyecan yapmayacak soğuk kanlı ve iyi yer tutacak binici faktörününde ön plana çıkacağı mücadelede Sait Akson'da jokeyinin düzlükte çok gezdirdiği Zızka bugün stiline oldukça uygun binicisiyle iç kulvar avantajı ile iyi yer tutmasını beklediğim koşuda düzlük dönülür dönülmez avans alabilirse birbirlerini kollayarak gelecek sprinterlere geçit vermeyebilir ve kupayı müzesine götürebilir favorim.

Grubun mücadele gücü yüksek isimlerinden ve Triple Crown yolunda emin adımlarla ilerleyen Madras en ciddi rakip konumundadır.

Bugün tekrar eski takılarına dönen ve soğukkanlı binicisiyle uyum sağlaması muhtemel Suzi Gold'un oğlu Tor Gold şanslı olabilecek diğer isimdir.

Ekonomik kuponlara risk edilebilecek bu üçlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar içe yatma huyu olsada röportajlarda binicisinin iddialı konuştuğu ve büyük ihtimalle bugün bariyer dibinden gelecek Blue Sunset 

Çimde vasat grupta kazanmış olsada görüntü olarak göz okşayan ve bugün gazi şansı yüksek jokeyinin tercihi ile Son Of Cooger 

Ankara'dan gelecek Severus Snape 

Gazide çok heyecan yapan binicisine rağmen uzun performansını merak ettiğim erkek tay deneme ikincisi Dragon Flame 

Dişi bir tay olsada son yarışı muazzam Mangusta ve bugün takı değişikliği bulunan Festival Fever üzerinde durabilirler. 

 

4.AYAK : Tempo belirsizliği olan koşuda iç kulvar avantajı ile numaraya çıkmayı seven yeni binicisiyle çıktığı gibi bitirebilecek Burgas gün içinde banko önereceğim isim olacaktır.

 

5.AYAK : Bu aralar adeta kabuk değiştiren ve bugün lehine gelişecek yüksek tempoyu fırsata çevirebilecek Eparven ile yine formunu yükselten bugün kaizbert'lerden kurtulmuş şekilde yarışacak Alda Gör ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

Stili rakiplerine rağmen kalitesi belli olan ve sürekli binicisiyle yerinde yürümesi durumunda sprinterlere direnebilecek Deniz Efe rakip olarak önereceğim isimdir. 

 

6.AYAK : Dişilere mahsus günün kapanış yarışı Nene Hatun'da startı ağır aldığı son yarışında çok ara kapatan Wolka Maria bugün normal bir başlangıç yapabilirse yüksek tempolara çıkması muhtemel koşuda kapanışı yapabilir favorim.

Kısrak koşusu üçüncüsü olan ve o gün için tabela yapan isimlerin Gazi koşusunu tercihlemeleri sonucu ön plana çıkan Nymphadora Tonks ön grup arkasına yatacağı koşuda en ciddi rakip konumundadır.

Hayal kırıklığı yarattığı koşu sonrası atını daha iyi tanıyan binicisiyle yarışacak Queen Proteo 

Yine önlere yakın gidecek ayrıca mesafenin kısalması lehine Candy Queen 

İyi anlaştığı binicisiyle yarışacak Flying Spice 

Sağı solu belli olmayan Martina 

Bursa'dan gelecek Coward Queen ve yine fena olmayan yarışları bulunan Shiroke rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

 

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 11.3
2.Ayak: 2.17.4.8.10
3.Ayak: 16.9.14 // 1.13.12.5.20.6
4.Ayak: 1 BURGAS
5.Ayak: 13.1.4
6.Ayak: 15.12.13.3.7.9.5.16




Hulusi Dirgen'in bu yarış hakkındaki yorumu

1.5.8....7.4.6
3
1
9.8.7.3.11.6.10.1
2.4.6
12....9.14.13.20
1.2.3.5
4
12.3.13.15

-4


denizaksu'in bu yarış hakkındaki yorumu

Gazi koşusunu icinde atatürk sevgisi olmayan birisi kazanmasın ...

-5

yakupcan'in bu yarış hakkındaki yorumu

... sabıt fikirli at gözlüklu bı toplum oluyoruz

-3


baba_01'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bugün inşallah yakalarsınız şans yanında olsun

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Denizefede geldi altılı cacık oldu

-3


emre67'in bu yarış hakkındaki yorumu

Kraaaal
Helal olsun 6 li 5 li para yaptı

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilker bey

0