30 ARALIK ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

PHALANX PIKE: Vermiş olduğu 3.5 aya yakın aranın ardından yarışlar gören ve özellikle son 2 koşusunda form tuttuğunu iyice belli eden bu tay sondan bir önceki yarışında üçüncü kalıp son koşusunda boyun farkıyla ikinciliğe razı gelmişti. Bugüne dönecek olursak diş geçirebileceğine inandığım hemcinsleri yanında start alacak olan Phalanx Pike'nin lehine şartlarda maiden'a veda etmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

MERIBEL: Sondan bir önceki yarışında elde ettiği kenter galibiyetle maiden'a veda ederken genel görüntüsüyle göz dolduran bu tay son koşusunda biraz hayal kırıklığı yaratmıştı. Fakat bugün son derece lehine şartlarda bir mücadelede start alacak olan Meribel'in düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

MARIE LU: Çok güçlü bir anne kan hattına sahip olan bu tay yarış hayatının ilk koşusunda dördüncülüğe razı gelirken tatminkar bir performans sergilemiş ve bu yarışın ardından 3.5 ay geriye alınmıştı. Son dönemde oldukça iyi hazırlıklara sahip olan ve özellikle son galobundaki genel görüntüsünü çok beğendiğim Marie Lu'nun diş geçirebileceğine inandığım hemcinsleri yanında maiden'a veda etmesini bekliyorum, bankom.

 

 

YENİGEZEGEN: Düşlem gibi çok güçlü bir kısrak ile anneden kardeş olan potansiyelli orijine sahip bu tay gösterişli bir şekilde maiden'a veda etmesinin ardından 2 yarış üst üste vasat performanslar sergilemiş ve 1 ayı geçkin bir süre geriye alınmıştı. Pistlere dönüş yaptıktan sonra bir yarış görüp yakın ara üçüncülük elde eden ve bugün çok daha fit bir durumda sahaya çıkacak olan Yenigezegen'in diş geçirebileceğine inandığım hemcinsleri yanında sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

1.Koşuda TAYLANIM güç ve kalite açısından bugünkü rakiplerine fazla bir isim, Elittay ile çok didişmeyip düzlüğe önde idareli çıkabilirse potoya kadar kesmeden sonuca gidebilir.

 

4.Koşuda ARSİYAN son koşusunda ilk kez kulaklık olmadan sahaya çıkmış ve beklentileri karşılayarak kolay bir şekilde sonuca gitmeyi başarmıştı, bugün devam ettirdiği formuyla lehine şartlarda bir kez daha kazanabilir.

 

5.Koşuda GOOD LAD her ne kadar kazanmakta zorlanan bir isim olsa da hep iyi koşan formda bir isim, bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında iyi idare edileceği takdirde sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

6.Koşuda NAZLI MELTEM geçen hafta net bir galibiyet ile sonuca gitmeyi başarırken genel görüntüsüyle dikkat çekmişti, bugün bir kez daha kendisi için uygun hemcinsleri yanında bir kez daha kazanabilir.

 

7.Koşuda ARTICULO MORTIS gidişat açısından lehine önde kendisi kadar süratli olmayan rakipler yanında boy gösterecek, virajı önde ve avans alarak dönüp potoya kadar kesmeyerek beyaz bayrak ayna yapabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1-4-5-3-7
2.Ayak: 6 (PHALANX PIKE) / 3-5-1
3.Ayak: 5 (MERIBEL)
4.Ayak: 9-8-6-2-4
5.Ayak: 6-7-4-3-1-2-5
6.Ayak: 5-6-8-7


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9-8-6-2-4
2.Ayak: 6-7-4-3-1-2-5
3.Ayak: 5-6-8-7
4.Ayak: 3-1-4
5.Ayak: 7 (MARIE LU)
6.Ayak: 15 (YENİGEZEGEN) / 1-10-13-6-4




Jultoo'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlk altılı tutacak...
Şimdiden hayırlı olsun..
Harika bir kurgu olmuş....
İkinci altilininda kurgusu çok iyi umarım oda tutarda güzel bir yeni yıl hediyesi alırız hep beraber ... başarılar saygılar

-1

BEYGİR MÜHENDİSİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkür ederim, hepimize bol şanslar..

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler tebrikler bugün yazarlarımızın tahminleri ve tekleri cok iyiydi başarılarınızın devamını dilerim

0