3 MART İZMİR

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

HAVZA ASLANI : Son yarışında sprint kulvarı kapanmasına ve aksiyonu bozulmasına rağmen zorlanmadan kazanırken , rakibini avlamayı bilmişti.

Şu an için yarış hayatının en parlak günlerini geçiriyor.Jokeyi ile olan uyumu da muazzam.Favori ismin son yarışlarında biraz eksik göründüğünü ve tam olarak kendi yarışlarını yapamadığını da hesaba katarsam , burada kazanmaya daha yakın gördüğüm isimdir HAVZA ASLANI.

Son kez biraz aceleci sürüldüğünü düşündüğüm ve şimdi daha idareli gitmesi muhtemel olan RÜZGARDAHAN , herşeye rağmen bilinen kalitesiyle en ciddi rakibi görünmekte.

 

 

 

GÖKÇESTAR : Son yarışında güçlü rakibiyle son ana kadar mücadele etmiş ve oldukça dikkat çekici koşmuştu.

Stili rakibi olmadığı zaman düzlükte müthiş bir direnç gösterebiliyor.Bugün de kendisi kadar çabuk bir isim yokken , ilk 100-200 metre sonrası öne fırlayıp tüm grubu peşine takacaktır.Düzlükte ise pisti ortalayıp , içinden ve dışından gelmeye çalışacak rakiplerine karşılık vermesini ve fotolamasını bekliyorum.

 

 

 

SOUND OF NATURE : Uzun aradan sonra gördüğü yarışta düzlüğe kadar kolay gelmiş , düzlükte ise bir ara kazanır pozisyona girmişti.200 den sonra arttıramazken , kendini 5.likte bulmuştu.

Bu safkanın piste oldukça uyumlu gözüktüğünü söyleyebilirim.Dolayısıyla kendini buldukça kumda iyi işler yapacak gibi.Bugün son yarışına nazaran daha hazır olduğunu ve daha etkili olabileceğini düşünüyorum.H.kaplan idaresinde bu grubu alt edebilir.Son ayakta rakiplerine göre daha önde tuttuğum isimdir.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5-9-1-4-3-6
2.Ayak: 10-8-6-3-4-2-5-12
3.Ayak: 3 // 6
4.Ayak: 4-2-6-1
5.Ayak: 4
6.Ayak: 5 // 2-8-10-4-11




Poli2323'in bu yarış hakkındaki yorumu

yani su cizgiyi cekmesen bizde bulacaktik bay x

0


denizaksu'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tbk ediyorum bayx

0