3 MART ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

HEDBE: 2 yarış üst üste kazanmasının ardından sondan bir önceki koşusunda G3 mücadelede ön sıradan şans verdiğim fakat beklenti altı kalan safkan son yarışında Urfa'da eksik bir performans sergilemişti. Bugüne dönecek olursak sevdiği Adana pistinde diş geçirebileceğine inandığım bir grubu yakalayan Hedbe'nin düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

KÜÇÜKTEPE: Çok güçlü bir orijine sahip olan bu safkan yarış hayatına geç başlasa da çok parlak bir performans ile 1200'ünü 1.23 içerisinde koşup kolay bir galibiyet elde etmişti. Gelecek için oldukça olumlu sinyaller veren Küçüktepe'nin bugün birçoğu vasatı aşamayan rakipler yanında bir kez daha kazanmasını bekliyorum, bankom.

 

 

1.Ayakta HIMALAYAN yarış hayatının ilk koşusunda erkek rakipler yanında çok kolay kazanarak genel görüntüsüyle göz doldurmuştu, bugün diş geçirebileceğine inandığım hemcinsleri yanında lehine uzun mesafede bir kez daha kazanabilir.

 

3.Ayakta MANİPÜLATÖR aslında taylığının ilk döneminde beklentilerin olduğu bir isimdi fakat sıkıntılarından ötürü aralıklarla koşup hala maiden kaldı, 2.5 aya yakın arası bulunsa da son dönemde yeterli şekilde hazırlanan safkan uygun sıkletinin de avantajıyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

4.Ayakta KARAKURT BEYİ yarış hayatına geç başlayıp ilk koşusunda pek bir varlık gösteremese de güçlü orijine sahip bir safkan ve önümüzdeki dönemde özellikle çim pistte çok aşama kaydedeceğini düşünüyorum, bugün gelişen yarış tecrübesiyle yatkın olduğu uzun mesafede maiden'a veda edebilir.

 

5.Ayakta WAR MACHINE yarış hayatının ilk koşusunda çok da zorlanmadan net bir galibiyet ile sahadan ayrılmış ve genel görüntüsüyle önümüzdeki dönem için ışık saçmıştı, bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında bir kez daha kazanabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8-9-3-6-4
2.Ayak: 7 (HEDBE) / 1-2-4-6-8-10
3.Ayak: 7-5-3-2-6-1-4
4.Ayak: 7-6-8-1
5.Ayak: 4-2
6.Ayak: 1 (KÜÇÜKTEPE)




ilimtepeli'in bu yarış hakkındaki yorumu

Sonda. Esastay 9///..4 koşu 7 karakurtbey. 2 ayak 2 akdağ 

-3


Formencik'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler üstad çok iyi
Kurgu ??????

0


denizaksu'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tbk ediyorum mühendis

0


Sefaköylü'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler olfuğu gibi yatırıldı .

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler.mühendis bey

0


aliefe_01'in bu yarış hakkındaki yorumu

Birinci altılı veren varmi

0