29 NİSAN ANKARA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

TEMELŞAH: Son dönemde doğu illerinde bana göre kendisi için biraz ağır olan kumda boy gösterip yine de zaman zaman tatminkar performanslar sergileyen bu safkan Adana'daki son yarışında o gün için önde bomboş kalan Hafyan'a saldırmış fakat rakibi çok dirençli kalınca atlayamamıştı. Bugüne dönecek olursak tüm rakiplerine oranla sıklet avantajıyla sahaya çıkan ve genel form durumunun iyi seviyede olduğuna inandığım Temelşah'ın düzlükte sıklaştıracağı ataklarıyla sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

MIND AND LIFE: İlk yarışlarında süratli bir şekilde kaçarken son koşularında bekleme öğretilen bu safkan tırnağının ucunda bir isim. Bugün ayağına çok çabuk Spas, Lion Of Runner ikilisinin çok yüksek sürate çıkaracağı yarışı düzlükte sergileyeceği etkili ataklar ile kazanmasını beklediğim Mind And Life bankom.

 

 

Yedili Plase için OBRADA yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta ŞAH KAYRA'yı son koşusunda sizlere banko olarak önermiştim fakat son metrelerde avlanmıştı, bugün çim pisti ve uzun mesafeyi yadırgamayacağı takdirde vasatı aşamayan rakipler yanında sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta ZALA BEY kış sezonunu dinlenerek geçirmesinin ardından sahalara kazanarak döndü, bugün daha fitleşen durumuyla diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta ANADOLU HARİKASI vermiş olduğu ciddi aranın ardından 2 yarış gördü ve kendisi için biraz kısa mesafedeki son koşusunda stili dışı koşmasına rağmen yakın ara dördüncülük elde ederek olumlu sinyaller verdi, bugün iyice yerine gelen kondisyonuyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

6.Ayakta DEMİRAT ilk yarışı öncesi Şanlıurfa'daki hazırlıklarında çok dikkat çeken bir isimdi, Ankara çiminde çıktığı yarışında start çıkışı adaptasyon sorunu yüzünden tam gücünü koşamayan safkan bugün gelişen kondisyonuyla sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6-8-3-1-4-5
2.Ayak: 9 (TEMELŞAH) / 7-8-4-3-2-1-6
3.Ayak: 6-2-1-4
4.Ayak: 3 (MIND AND LIFE)
5.Ayak: 4-1-3-2-5
6.Ayak: 2-3-1




alfa1'in bu yarış hakkındaki yorumu

1 GÜR BEYAZ
6,7,2,1,8
6,1,2
5 SPAS
3,1
6,2,3,4,1,5

-2


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler güzel oyun mühendis bey

0