29 MART İZMİR

Yazar: unal

 

 

NOT : Beşinci ayakta koşudan çıkan 1 numara yerine 6 numara eklenmiştir. Ayrıca bu koşuda gidişat 6 numara lehine gelişebilecek duruma gelmiştir. (saat 20,30)

 

 

 

ÖZÜDOĞRU: Uzun ara sonrası İstanbul sentetik pistinde iki yarış koşan safkan bunların ilkinde gayet iyi bir performans sergileyip ikincilik elde etmiş, akabinde katıldığı koşuda ise bekleneni veremeyip üzerine gidilmeden dön gel yapmıştı.

Bugün sevdiği çim pistte boy gösterecek ve İzmir çim pistinde katılmış olduğu son üç koşusunu da kazanmış olduğunu görüyoruz. Rakipler de dişine göre olduğundan kurnaz jokeyi idaresinde burada fotoyu önde geçmesi normal sonuç olacaktır. Ekonomik kurgular için banko öneriyorum.

Üst üste gördüğü koşularla form tutma yolunda olan grubun kalite isimlerinden Pıtır ve bugün çim pistte çok ters bir yarış çıkarabileceğini düşündüğüm Fırat Baba ikilisi rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

 

DABBE: 1600 metre mesafeli son koşusunda yarışa tutunmakta zorlanan ve içi geçmiş binicisi ile üçüncülüğe tutunabilen safkan tüm bu dezavantajlara rağmen beğenimi kazanan bir performans sergilemişti.

Bugün en sevdiği mesafe olan 1900 metrede start alacak. Bu mesafede katılmış olduğu 10 koşuda 3 birincilik 4 ikincilik elde ederken %70 oranında ilk ikiye girme başarısı söz konusu...

Süratli isimlerin varlığında sert jokeyinin teşvikleriyle bu sefer yarışa tutunup düzlükte sergileyeceği güçlü ataklar neticesinde kazanan isim olmasını bekliyorum. Bankomdur.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4,3,2,6,8,5
2.Ayak: 4 // 5,3
3.Ayak: 5 DABBE
4.Ayak: 2,3,5,6,1
5.Ayak: 4,2,3,5,6
6.Ayak: 8,11,9,4,10




Mehmet Gök'in bu yarış hakkındaki yorumu

Allah sizin de yardımcınız olsun lanetlendik galiba son ayakta Agf gelmesin de para kazanalım derken sonuç yine hüsran

0