28 ŞUBAT ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

BORAHAN: Son yarışına 3 aya yakın bir aranın ardından çıkıp etkili düzlük sprintiyle net bir galibiyet elde ederken potansiyeli yüksek bir izlenim sunan bu tay bugün bir kez daha diş geçirebileceği rakipler yanında, lehine şekilde önde çok süratli geçmeye aday bir koşuda start alacak. Düzlükte sergileyeceği etkili ataklarla bir kez daha sonuca gitmesini beklediğim Borahan bankom.

 

 

HEAD VORKER: Adana çiminde katıldığı son 2 yarışı kazanmasının ardından İstanbul'da sentetik pistte boy gösterip çok güçlü isim Anadolu Zamanı'na burun farkla mağlup olan bu tay akabinde bana göre biraz eksik olduğu kaba kumda gayet başarılı bir ikincilik elde etmiş, son koşusunda ise yine kaba kumda boy gösterip etkisiz kalmasının ardından 2 ayı geçkin bir süre geriye alınmıştı. Yeterli idman durumuna sahip olan ve bugün sevdiği çim pistte, diş geçirebileceği bir grupta start alan Head Vorker'in düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

Yedili Plase için MEGA STAR yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta WHITE SPEAR genel form durumu tatminkar bir isim ve gücünün bu rakiplere yetebileceğini düşünüyorum, düzlükte sergileyeceği etkili ataklarla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

2.Ayakta GÖLALAN son kısa mesafeli yarışında kolay bir şekilde sonuca gitmeyi başararak genel görüntüsüyle göz doldurmuştu, son koşusunda uzun mesafede altıncı kalsa da yine yakın aralarla tatminkar bir yarış koşan safkan bugün lehine dönen şartlarda uygun kilosuyla sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta NARLICA GÜZELİ son yarışında aleyhine gidişatta boy göstermesine rağmen düzlükte dirençli bir performans sergilemiş ve ikinciliği kurtarmıştı, bugün düzlüğe önde çıkarsa potoya kadar kesmeyebilir.

 

5.Ayakta YAVUZHANIM jokeyinin çok iyi tanıdığı bir isim ve zaman zaman tatminkar performanslar sergileme başarısı göstermişti, bugün vasatı aşamayan hemcinsleri yanında maiden'a veda edebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1-4-6-2-3-5
2.Ayak: 9-1-2
3.Ayak: 5-7-6-3-1
4.Ayak: 2 (BORAHAN)
5.Ayak: 8-4-1-5-2
6.Ayak: 7 (HEAD VORKER) / 3-12-5-2




Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis

0