
Yedili Plase için EMSİDİ - SON PARILTI ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
ARZUDAR: Yarış hayatının ilk 2 koşusunu kum pistte koşup terlemeden kolay galibiyetler elde eden bu tay üçüncü yarışında geçen hafta çim pistteki Grup mücadelede tabela dışı kalmıştı. Bugün tekrardan lehine şartlarda bir yarış yakalayan Arzudar'ın önde çok süratli geçmeye aday koşuyu düzlükteki etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum, alternatif bankom.
SHINNY: Kaba kumda bugüne kadar katıldığı yarışlarda hep birincilik mücadelesi içerisinde yer alıp 10 koşunun 6'sını kazanıp 3'ünden de ikincilikle ayrılan bu safkan bana göre uzun mesafeye kısalara oranla çok daha yatkın bir yapıya sahip. Bugün lehine şekilde çok sürate binecek bir koşuda, uygun sıkletle, diş geçirebileceği hemcinsleri yanında start alacak olan Shinny'nin düzlükteki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, bankom.
3.Ayakta VIKING çim piste ve uzun mesafeye çok yatkın bir orijine sahip olan bu tay kabuğunu henüz kıramamış olsa da gücüne ve potansiyeline inandığım bir isim, yıpranmış rakipler yanında sahadan galibiyetle ayrılabilir.
4.Ayakta TOUCH THE MOON bana göre sezon boyunca İstanbul pistini yadırgadı ve bugün nihayet çok daha sevdiği Ankara çiminde sahaya çıkacak, ön grubun arkasına yatıp düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.
5.Ayakta RABOVO vermiş olduğu 3 aya yakın aranın ardından boy gösterdiği yarışta devrini bulmakta gecikince ikinciliğe tutunabilmişti, bugün gelişen kondisyonuyla daha etkili koşup sonuca gidebilir.
6.Ayakta ROMANTIC PARADISE çok güçlü orijine sahip bir tay ve ilk yarışına çıkacak olsa da yeterli hazırlığı bulunan bir isim, kariyerine kazanarak başlayabilir.