25 MAYIS İZMİR

Yazar: bayx

 

 

DELİ YILDIRIM : Son yarışlarında bekleneni veremedi.Ancak herşeye rağmen son startındaki görüntüsünü fena bulmadığımı belirtmek isterim.

Bu defa daha uygun bir grupta yarışacak.Öncesinde İzmir çiminde beğendiğim bir yarışını hatırlıyorum.Biraz dengesiz yapıya sahip olan safkan , eğer gününde olursa düzlük sprinti ile bu vasat görünen rakiplerini alt edebilir.

 

 

 

 

KAPOĞLUBEY : İlk startında oldukça iyi bir performans göstermiş , buna istinaden 2.startına favori olarak girmişti.Yarış boyu dışarıları dolanan tay , düzlükte ise aksiyon kurmakta zorlanmış ve bir türlü sprint atamamıştı.Ve kendi halinde 5.tamamlamıştı.

Ben bu tayın bu gruptaki en yetenekli isim olduğuna inanıyorum.Kısa ara sonrası iyi hazırlıklarla bu yarışa girecek.Buradaki rakiplerine göre çok daha önde tuttuğum isimdi KAPOĞLUBEY.

 

 

 

EYVAH UZUN MEHMET : Önceki startında bu pist mesafede etkili ve formda bir rakibi peşinde 2.kalırken , burada kendisine en yakın rakip gösterilen isimleri kolaylıkla geride bırakmıştı.

Kısa ara sonrası uzundaki 5.liğinde de hiç fena görünmedi.Bugün yeniden daha iyi koşabildiği mesafede yarışacak.Kulvarı ön tarafta güzel bir yer tutmasını sağlayacak gibi görünüyor.Bu şartlarda çok etkili olacağını düşündüğüm safkan , uzun süren kazanma hasretine artık bir son verebilir.

 

 

 

KINGBROTHERS : Yeni ilgililerinde ilk startında çok kolay ve parlak bir galibiyet elde etti.Öncesine göre bu safkanı çok daha etkili gördüğümü söyleyebilirim.

Bu eküride daha iyi yarışlar koşacağını düşündüğüm safkan , bugün lehine yönde uzayan mesafede yarışacak.Yarış temposu da istediği gibi olacaktır.Düzlük sprinti ile netice almasını ve yine kazanmasını bekliyorum.

 

 

 

PRENSES ÖZGÜL : Son yarışlarında çok formda bir görüntü çiziyor.Kaldı ki ben bu kısrağın uzuncu olduğunu düşünmüyorum.

Bu defa ideal mesafesinde , oldukça vasat görünen rakiplerle yarışacak.Evet uzun süredir kazanamıyor , ancak bundan uygun bir fırsatı da bence zor bulur.Zira en ciddi rakiplerine baktığım zaman form durumlarını hayli kötü görüyorum.Dolayısıyla formda kısrak PRENSES ÖZGÜL düzlük sprinti ile netice alıp fotolamasını bekliyorum.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4 // 5-6-3-2-7-11-1
2.Ayak: 5 // 3-8-2-4-6-7
3.Ayak: 8 // 6-7-9-1-2
4.Ayak: 2
5.Ayak: 5
6.Ayak: 11-6-3-9-4-7-8




Cankurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

4.2.6.10.12.3.11
5,,,KAPOĞLUBEY
1.4.6.5.9.8.2
3.4.7
6.1.5.2
9.11

-4


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

İzmir'e başka tahmin olacak mı acaba

-1


Kral8'in bu yarış hakkındaki yorumu

459
345
678
2
1456
168911

-1


Zorbey57'in bu yarış hakkındaki yorumu

Som ayak 4 no tutuyorum

-3


Kral8'in bu yarış hakkındaki yorumu

Sana uymadimmi tutturuyorsun arkadaş hayret birşey

0


sperr'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler 8-2-5 tek attım sayende

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bayx cok iyi oyundu

0


psiqo0655'in bu yarış hakkındaki yorumu

Seriye bağladı Bay X

0


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bravooooo

0


kartal ilhan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Kral bugün bulmak lazım sıkıntı büyük...

0