24 HAZİRAN BURSA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

MY DEAR KAAN: Ayağına çok çabuk adeta sürat makinesi olan bu tay kariyerinde aralıklarla start alan bir isim olup son koşusunda 3 aylık bir ara sonrası sahaya çıkmıştı. O koşuda makine çıkışı 400'ünü 23, 600'ünü 35 gibi deli saçması tempolarla kaçan safkan 400 direğini önde görse de akabinde temposu düşerek yedinci kalmıştı. Bugüne dönecek olursak hedef yapılarak Bursa'ya gönderilen ve gelişen nefesiyle 200 metre daha kısalan mesafeye çıkan My Dear Kaan'ın çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

WILD DANGER: Son yarışında da sizlere banko olarak önerdiğim safkan o gün için aprantisinin etkisiz binişi yüzünden dışarı sapıp bir anlık boşlamıştı ve içine girip geçen rakibine yakın farkla mağlup olmuştu. Bugüne dönecek olursak çok daha etkili bir apranti ile start alacak olan Wild Danger'in diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için CAFER BEY yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta SELİS güç ve kalite açısından bugünkü rakiplerine bir tık yüksek seviyede olan bir tay, G1 Kısrak Koşusu sonrası eğer çok yıpranmadıysa kendisi için uygun hemcinslerini geride bırakabilir.

 

4.Ayakta SEÇERHAN harika bir kış sezonu geçirmesinin ardından ısrarla eksik olduğu mesafelerde koşturuldu ve sonrasında 1.5 aya yakın ara verdi, Ankara'da bir yarış gören ve bugün çok daha gelişen kondisyonuyla sevdiği mesafeye çıkan safkan düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta GRAN CAVALLO güçlü ve çim pistte bu mesafelere çok yatkın bir orijine sahip bir isim, taylığının ilk dönemlerinde beklentilerin olduğu fakat sonrasında sıkıntılarından ötürü aralıklarla start alan safkan 3 aylık ara sonrası yeterli idmanı yaparak geleceği bu yarışta diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında maiden'a veda edebilir.

 

6.Ayakta ŞEHNAZ LONGA son 4 yarışının 3'ünden ikincilikle ayrılan şanssız bir isim fakat tırnağının ucunda olduğunu söylemek yanlış olmaz, bugün kendisi için uygun hemcinsleri yanında start alacak olan kısrak çok süratli geçmeye aday koşuyu etkili sprintiyle lehine çevirebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9-6-7-4-8-3
2.Ayak: 3 (MY DEAR KAAN) / 14-7-13-2
3.Ayak: 10 (WILD DANGER)
4.Ayak: 1-5-2-4-6
5.Ayak: 5-6-1-2-12
6.Ayak: 8-1-2




ilimtepeli'in bu yarış hakkındaki yorumu

3 my dear Kaan. Harfiyen katılıyorum aması. Disardan 13 ten çıkması

-2


Memo1605'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler kral

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey

0