24 AĞUSTOS İSTANBUL

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

1.KOŞU - YAĞIZ TURBO - Sabit Oran (2,30) :  Son startında bu pist mesafede kolaylıkla kazanırken göz doldurdu.Bu pisti sevmiş görünen safkan başarılı yarışlarına devam edecektir.Burada da şartlar kendisi için müsait diyebilirim.Jokeyinin iyi bir gününe denk gelirse , bir kez daha fotoyu önde geçebilir.

 

 

2.KOŞU - SURKENTLİ - Sabit Oran (4,25) : Bu defa stili rakiplerden kurtulmuş vaziyette yarışacak.Öne çıkıp tempoyu istediği gibi belirleyecektir.Dolayısıyla düzlüğe diri ve sermayeli çıkacak olan safkan , liderliğini sonuna kadar taşıyıp beyaz bayrak ayna yapabilir.

 

 

3.KOŞU - PYTHAGOREAN THEORY -Sabit Oran (2,20) : Son yarışlarında güçlü rakipler karşısında çok iyi mücadeleler sergiledi.Bu defa daha uygun grupta yarışacak.Bugünkü jokeyi ile çok iyi anlaşan safkan , güzel bir bekleme yarışı yapıp sonlarda tüm rakiplerine hakim olabilir.

 

 

5.KOŞU - BERAY SULTAN - Sabit Oran (2,50)  : Ankarada sürekli olarak iyi rakiplerle mücadele etti.Bu defa İstanbulda yarışacak ve normalde burada daha da etkili olmasını bekleyebiliriz.Dişine göre rakiplerle yarışacak olan safkan , son günlerin formda binicisi Salih Çelik idaresinde bu grubu alt edebilir.

 

 

AMAN DULO : Son yarışında ataklarında biraz gecikince 2.likle yetindi.Üst düzey formu devam ediyor.Kocakaya ile çok iyi anlaşan güçlü kısrak , düzlükte en dış kulvarda belirip bu rakiplerini alt edecek güç ve formdadır , bankom.

 

 

8.KOŞU - VERMITHOR Sabit Oran (3,60)  : İlk startını alacak taylar içinde en çok dikkatimi çeken isim.İş bilen bir eküride olan ve Ankaradan iyi hazırlıklarla getirilen tay , kazanarak yarış hayatına başlayabilir.

 

 

9.KOŞU - CUCURELLA  - Sabit Oran (2,80)  : Son startında ciddi preslere maruz kalmasına rağmen son ana kadar mücadelesini sürdürdü.Bugün çok uygun şartlarda yarışacağı aşikar.Zira hem gidişat anlamında , hem kilo anlamında avantajlı.Grupta doğru dürüst sprint atacak rakibi yokken , sonlara kadar direnip kendini fotoya atabilir.

 

 

NOT : Önerdiğim isimlerle kendinize ekonomik oyunlar çıkarabilirsiniz.Hepinize iyi pazarlar diliyorum.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4 // 5-2
2.Ayak: 1 // 2-4-3-8-6-5
3.Ayak: 4 // 3-2
4.Ayak: 3-2-7-5-4-9-8
5.Ayak: 1 // 2-4-3-6
6.Ayak: 6


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3-2-7-5-4-9-8
2.Ayak: 1 // 2-4-3-6
3.Ayak: 6
4.Ayak: 4-3-5-7
5.Ayak: 5 // 4-7-2
6.Ayak: 8 // 7-1-6




mustyy35'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bu format cok iyi olmus sabit oran detayi harika

-3


Anaconda'in bu yarış hakkındaki yorumu

Mavi Kumsal a hafta arası kayıtta söylemiştim;)..Dün Ankara son ayagi kazanan moralli binicisiyle SURKENTLİ tempo geçişlerini iyi belirleyecektir.Net bankom

-4


bülentfb'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler bayx iyi pazarlar diliyorum herkese

-2


Suat34'in bu yarış hakkındaki yorumu

Sevgili bay × 2. Ayak 7 koymalisin ve tek attığın yere 3 eklemelisin bence...

-1


mufit'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bu surkentli at değil bosubosuna oynuyoz

0


Muhammed Bilen'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bu kadarda olmaz maalesef

0


akrep'in bu yarış hakkındaki yorumu

Suat34 nerde 7 ve 3

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yazık şu yatan oyunlara kimsede vermiyor şu 2 numarayı

0


sultaşa'in bu yarış hakkındaki yorumu

Gerçekten hay ret nasıl 2 numara yok g kocakaya

0