
İzmir - Ünal
Adana - Alican Özgün & Beygir Mühendisi
1.AYAK : EVERYTHING ALLRIGHT (3) atı çok iyi duruma getirdiler.Böyle az atlı yarışlarda öne rahat akıyor ve bir anda vites yükseltebiliyor.M.çiçek ile bu yarışın net favorisi olarak görüyorum.BIRDWOOD (5) yeni jokeyi ile şanssızlığını kırmaya çalışacak.SPEED HANNER (1) ağır kiloya alışık bir at , m.bilgin ile daha etkili olabilir.Sonrasında 2-6 nolu atları öneririm.
2.AYAK : Öncelikle az koşan atlara bakmak lazım.Çünkü diğerleri koşup koşup kazanamıyorlar.Bunlardan BİLDİKOĞLU (4) çimde iki defa 5.oldu.Bugün kum koşacak , bence bu pisti daha iyi yapması lazım.Hazırlıkları ve idman görüntüsü de gayet güzel.Diğer sıralamam 11-9-6-1-5-2-8-10 şeklindedir.
3.AYAK : WARDENCLYFFE (4) için uzun uzun yazmaya gerek yok.Yine kendisine keklik rakipler bulmuş.Bu pist mesafede bu atlara kaybetmez.
4.AYAK : 1 ve 2 nolu atların rövanşı olacak.GÜRBÜZ TAY (1) mesafenin uzaması ile bu defa avantajı eline geçirdi.Bu hafta hayli formda ve moralli olan Özcan ile rövanşı alabilir.Rahat bir yarış izlemek istiyorum diyenler ÖZBUCAK (2) ekleyebilirler.
5.AYAK : KOZMOS (1) üst üste çok iyi koşmaya başladı.Ön grup beklemesi yapıp yine iddialı bir yarış koşacaktır.ÇAĞDAŞ ALAÇAT (7) gününde olunca ekstra işler yapabilen bir at.Bu atı iyi bilen jokeyi ile önceliki rakiptir.BOZARSLAN (4) kalite ama 10 aydır ortada yok , yani ne koşacağı muamma.OĞLUM ZEKAİ (2) iyi durumda ve bir sürpriz şansı olabilir.
6.AYAK : KAÇIN KURASI (4) özellikle son 2.liğiyle dikkat çekti.O yarışa istinaden burada favori çıkması normal.Rakip sıralamam 2-5-10-8-3-9-12 şeklinde olacak.