23 HAZİRAN ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

8.Koşuda yarıştan çıkan 4 no'lu Smart Latch yerine ekürisi 1 no'lu Ancalagon eklenmiştir. (17:22)

 

 

 

 

IL POSTINO: Yarış hayatının ilk koşusu öncesi iyi hazırlıkları bulunan ve start çıkışı süratli bir şekilde öne gelen bu tay kendisine oranla çok daha ayağına çabuk olan ve farklı bir performans sergileyen rakibine çarpılıp düzlükte de temposu dağılarak beşinci kalmıştı. Bugüne dönecek olursak kendisine olumlu yaramasını beklediğim dil bağı ilavesiyle diş geçirebileceği rakipler yanında start alacak olan Il Postino'nun maiden'a veda etmesini bekliyorum, bankom.

 

 

GRAY GYPSY: Uzun mesafeye yatkın güçlü bir annenin yavrusu olan bu tay son yarışında İstanbul'da bana göre iyi durumda rakiplerin yer aldığı maiden'da boy göstermiş ve virajı gerilerde dönüp sonlardaki etkili ataklarıyla dördüncülüğe tutunmuştu. Bugün kendisi için uygun rakipler yakaladığına inandığım Gray Gypsy'nin yatkın olduğu pist ve mesafede etkili sprintiyle sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

HEAD VORKER: 6 aylık aranın ardından yarışlar gören bu safkan son koşusunda İstanbul'da elde ettiği ikincilikle artık istenen kıvama geldiğini kanıtladı. Bugüne dönecek olursak sevdiği pist ve mesafede, diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında boy gösterecek olan Head Vorker'in düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, bankom.

 

 

1.Koşuda BLUE INFERNO'nun son 2 yarışında elde ettiği üçüncülüklerin bu gruba yetebileceğini düşünüyorum, düzlüğe kadar ön grubun arkasına yatıp akabinde sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

3.Koşuda BABA DERVİŞ stili rakibi King Of Carthage'nin yüksek presine maruz kalmazsa lehine çevirebileceği şartlarda boy göstermiş olacak, bu senaryoda düzlükte kesmeyerek beyaz bayrak ayna yapabilir.

 

4.Koşuda HATTAT her ne kadar 2 aydır start almıyor olsa da bugünkü aprantisi idaresinde muntazam bir şekilde noksansız hazırlanarak bu yarışa geliyor, süratli geçmeye aday koşuyu düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

6.Koşuda ROYAL MOUNTAIN yarış hayatının ilk koşusu için Ankara'dan iyi hazırlıklar gerçekleştirerek geliyor, son sprintindeki görüntüsünü de beğendiğim tay kariyerine kazanarak başlayabilir.

 

8.Koşuda POWER OF HAKEEM çim piste çıktığı yarışında kolay bir şekilde maiden'a veda ederken genel görüntüsüyle ışık saçmıştı, bugün her ne kadar stili rakipleri olsa da üstünlük sağlayabileceği isimler yanında bir kez daha sonuca gidebilir.

 

9.Koşuda PARLAKDEMİR her ne kadar henüz maiden olsa da potansiyelli bir isim ve sıklet avantajıyla sahaya çıkacak, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2-4-3-5-7-6
2.Ayak: 1 (IL POSTINO)
3.Ayak: 2-1-3-5
4.Ayak: 8-2-1-4-9-3
5.Ayak: 9 (GRAY GYPSY) / 3-1-7
6.Ayak: 3-5-8-1


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8-2-1-4-9-3
2.Ayak: 9 (GRAY GYPSY) / 3-1-7
3.Ayak: 3-5-8-1
4.Ayak: 5 (HEAD VORKER)
5.Ayak: 3-1-2-6
6.Ayak: 12-3-9-4-2-14




erkan demirci'in bu yarış hakkındaki yorumu

Buda küçük çelik ... biri bunların Allah  ....küfür yemek beddua almak bunların hoşuna gidiyor sanırım

0


Erkanım'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hardmet i hafife aldınız

0