20 NİSAN ANTALYA

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

 

 

 

 

 

 

1.KOŞU : Bu aralar yarış kazanacak düzeye ulaşan ve aprantisi tarafından iyi idare edilebilirse burada iddialı olabilecek Koçerim favorim.

Grubun yeni yüzü Güvenhan ilk kez koşacağı pisti yadırgamazsa burada en ciddi rakip konumunda olabilir.

Önde boş kalabilecek Eylüllize

Dengesiz Saadın Hızı 

Bugün etkili jokeyi idaresinde yarışacak ve yeni ekibinde çıkış arayan Sakalı Yiğit ile startı düzgün alabilirse Gözümün Nuru rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.KOŞU : İlk kez koşacak taylar içinde bugünkü binicisiyle burada dereceli işler sergileyen Prenses Emika ve Ankara'dan gelecek iyi ellerdeki El Leon ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim oldukları gibi bu ikili ekonomik kuponlara risk edilebilir.

Bu ikiliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar çim piste daha yatkın orjine sahip olsada ıslanan pistin lehine olabileceği Diamond Of Bodrum ve hazırlıklarının büyük bir kısmını doğuda tamamlayan burada yaptığı son işinde teşviklere iyi cevap vererek beğenimi kazanan Polat Boy üzerinde durabilirler.

 

3.KOŞU : Ara sonrası iyi dönüş yapan ve üst üste etkili yarışlar koşan Another Place devam eden formu ile burada favorimdir.

Ara sonrası yeterince koşu gören Lucky Justen ise bugün sabırlı sürülmesi muhtemel bu tempolu geçmeye aday koşuda rakip olarak önereceğim isimdir.

 

 

 

1.AYAK : Bu mesafede katıldığı son yarışını kolay kazanan ve sentetik pistte üst üste etkili iki yarış koşan Storm Blood sıkıntılı grupta bir kez daha kazanan olabilir favorim.

Bugün lehine uzayan mesafede bomboş sikletiyle ters koşabilecek Emotional değişen takıları ile süpriz şansına sahiptir.

Adana'dan gelecek grubun yeni yüzü Aternitas 

Yeni ekibinde bugünkü binicisiyle katıldığı son yarışında iyi bir rakibe çarpılan Danger Zone 

Son yarışı fena olmayan Ebrarım ve startı düzgün alabilirse bugün normale dönen sikletiyle yarışacak King Fatih rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.AYAK : Son yarışında düzlüğe kadar tuta tuta kolay gelmesine rağmen nefes sorunu yaşayınca bir anda geriye düşen Hayal Gözlüm bugün lehine kısalan mesafede ve tempolu geçmeye aday bu koşuda favorimdir.

Son yarışında olduğu gibi bugünde startı düzgün alabilirse oldukça elverişli grupta koşacak Kutadgu en ciddi rakip konumunda olduğu gibi bu ikili ekonomik kuponlara risk edilebilir.

Bu ikiliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar mesafe az kısa olsada grubun net sprinteri Fikobaba 

Bugün takı değişikliği bulunan ve yine lehine kısalan mesafede ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Eski Toprak 

Eski gücünde olmasada sağı solu belli olmayan Gözümüz Aydın ve ilk kez koşacağı pisti yadırgamazsa buraya formda gelecek Tılısım üzerinde durabilirler.

 

 

3.AYAK : Bugünkü binicisiyle bir önceki yarışını benzer grupta koşan ve düzlük üzerinde trafik sorunu yaşayınca bir anda kendini bariyer dibinde bulup ölçü olmayan bir yarış yapan Meltemkız eksik olduğu kaba kumda ve yine iyi grupta katıldığı son yarışında yine tatminkâr bir yarış koşarak bu aralar forma girdiğini göstermiş oldu.

Bugün kağıt üzerinde grup sert gibi görünsede bir çoğu yaş almış ve yarış hayatlarının sonuna gelmiş isimler yanında koşacak kısrağın düzlük dönülür dönülmez sıkılaştıracağı ataklarıyla kazanan isim olmasını bekliyorum bankomdur.

 

4.AYAK : Son kez kısada kolay kazanan Winter Sunshine ile ağır kilosuna rağmen bu pisti tanıyan ve bir solukta bitirebileceği mesafede yarışacak Sabır Han ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

Kazanma konusunda sıkıntılı olsada bugün üstesinden gelebileceği binicisiyle yarışacak Stay Bright süprizde önereceğim isimdir.

 

5.AYAK : Bugünkü binicisiyle koşulara hazırlanan ve oldukça pişkin görüntü veren Lion Robero güçlü orjine sahip bir tay ve burada favorimdir.

Yine hazırlık olarak dikkat çeken Eliş Gülü rakip olarak önereceğim isimdir.

Programın zor olması ve başka ayaktan eleyecek bir isim bulamadığım için yine fena olmayan hazırlıkları bulunan Rebellious Boy isimli tayı elemek durumunda kaldığım direk 5li oyununa yönelecekler bu tayıda es geçmese iyi olur.

 

6.AYAK : Oldukça vasat isimlerin bir araya geldiği günün zorlu kapanış koşusunda grubun genç ve seri ismi Yengiz stili rakiplerine rağmen start çıkışını iyi yapıp bir kaç boy avans alabilirse sonlara kadar direnebilecek isimdir.

Kısa bir aranın ardından dinçlik yarışı yapmak için ideal bir yarış yakalayan Bozkırın Gücü ve ters pistte koşu gören Özkehribar başta olmak üzere ters bir sonucunda çıkabileceği bu koşuyu kalabalık geçeceğim sıralamam şablondadır.

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1.3.6.2.8.7
2.Ayak: 7.1 // 6.4
3.Ayak: 3.5
4.Ayak: 7.10.3.5.6.9
5.Ayak: 8.4 // 3.1.6.2
6.Ayak: 9 MELTEMKIZ


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7.10.3.5.6.9
2.Ayak: 8.4 // 3.1.6.2
3.Ayak: 9 MELTEMKIZ
4.Ayak: 5.3.4
5.Ayak: 4.7
6.Ayak: 6.4.1.7.8.13.3.15.12.2




Kral8'in bu yarış hakkındaki yorumu

Sen ne yaptın başkan böle inanmadım sana zor geldi bu koşu helall diorumm tebriklerrrr

0


çellololo'in bu yarış hakkındaki yorumu

SEN BAŞKASIN..TŞK

0


Ayrılda gel'in bu yarış hakkındaki yorumu

valla helal olsun şapkadan çıkardın tavşanı başkanım

0