20 EKİM BURSA

Yazar: unal

 

 

 

 

 

 

NAMÜTENAHİ - RİMERBEY: Yarış hayatına İstanbul'da başlayan ve bir beyaz bayrak ayna yarışı yaparak zorlanmadan kazanma başarısı gösteren Namütenahi bu koşu sonrası iki ay geriye çekilmişti. Ara sonrası tam hazır olmadan Bursa'da tecrübeli rakipler yanında katıldığı Şartlı-5 koşuda varlık gösteremeyip bir nevi nefes açmıştı. Akabinde İzmir-e götürülüp Kv-6 koşuda bugünkü jokeyi idaresinde yakın farklarla dördüncülük elde ederken gayet iyi bir performans sergilediğini görüyoruz. Son olarak yağış nedeniyle yaşanan pist değişikliği neticesinde kum pistte katıldığı ve beşinci olduğu koşuyu görmezden geliyorum. Bugün sevdiği pist ve mesafede start alacak ve rakiplerine baktığımda bekleme yarışı yapmayı tercih eden isimlerin bir arada olduğunu görüyorum. Start çıkışını net bir şekilde yapıp burada liderlik hamlesinde bulunursa Namütenahi'nin temposunu rakiplerine kabul ettireceğini düşünüyorum. Yarış hayatında elde ettiği tek birincilikte yaptığı gibi bugün de bir beyaz bayrak ayna yarışı yaparak sürpriz bir neticeye imza atabilir. Benim net favorimdir.

Katıldığı Kv-8 çim pist koşuda çok başarılı bir ikincilik elde eden ve ortaya koyduğu mücadele ile dikkat çeken Rimerbey bu grupta görmezden gelemeyeceğim ve rakip olarak önereceğim tek isimdir.

 

 

GÜÇLÜBEY EFENDİSİ: Kocaeli'de start aldığı ilk koşusunda elde ettiği ikincilik performansı neticesinde bugün bariz bir şekilde ön plana çıktığını görüyoruz. O koşunun üçüncüsü Çakır Neco bugün ikinci koşuda rakiplerine köy kasaba kurdu. Dördüncüsü Van Der Waals ise Ankara'da iyi rakipleri geride bırakarak maidene veda etti. 

Tüm bu veriler ışığında Güçlübey Efendisi'nin burada kazanmaması için tuhaf şeylerin olması gerekiyor. Programın bankosudur.

 

BATTLE CROWN: Kum pistte katıldığı ve vasat bir dördüncülük elde etti son koşusunu bir kenara koyup bir önceki koşusuna bakarsak; çim pistte 1500 metre mesafeli Şartlı-5 koşuda maiden bir isim olmasına rağmen güçlü rakipleriyle başa baş bir yarış çıkarıp fazlasıyla tatminkar bir üçüncülük elde ettiğini görüyoruz. 

Dengesiz yarışlar yapan ve uzun süredir maidene abone bir isim olduğu için bu performansını bugün sahaya yansıtabilir mi pek emin değilim. Yine de ekonomik kurgular için riske girmeye değer bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9,1,6,2,4,11,10
2.Ayak: 1,6,8,7,4,5,12
3.Ayak: 1,4,5,2
4.Ayak: 7,3
5.Ayak: 4 GÜÇLÜBEY EFENDİSİ
6.Ayak: 2,12,1,14,10,5,3


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9,1,6,2,4,11,10
2.Ayak: 1,6,8,7,4,5,12
3.Ayak: 1,4,5,2
4.Ayak: 7,3
5.Ayak: 4 GÜÇLÜBEY EFENDİSİ
6.Ayak: 2 BATTLE CROWN




Hulusi Dirgen'in bu yarış hakkındaki yorumu

6
7.8.4.....1.5
1.5.2
7.4.3
7......5.4
10.14.2.1.12.5
İlk ayak gecince ......olucak birinci ayak istenirse rakip 9.2.10 .....yazilmis olur

-8

Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

kuponu degistircem 6 tekti ama artık degil

-2

alic89'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler Hulusi bey

-4


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hulusi bey şu çok bilmiş islerden vazgeç lütfen yorumcular gerekeni yapıyor zaten rica ediyorum

-7


Ercü04'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bol şanslar Ünal bey

0


shkru'in bu yarış hakkındaki yorumu

EDİTÖR GÖRÜNÜMLÜ ŞAHIS YAZDIKLARIMI YAYİNLAMADİN

0

magictionist'in bu yarış hakkındaki yorumu

Üslubunuza biraz dikkat etseniz bence iyi olacak...

-1


erkan demirci'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal bey akşam yabancı yarış oyunu verecekmisiniz tivitirde

-1