2 NİSAN ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

SPEED BLUE: Vermiş olduğu 2.5 aylık aranın ardından ciddi idman eksiğiyle sahaya çıkan bu safkan son metrelere kadar birincilik mücadelesi içerisinde yer almayı başardığı koşuda yakın ara ikinciliğe razı gelmiş ve oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Akabinde çok düzenli bir hazırlık süreci geçiren ve bugün iyice gelişen nefes ile boy gösterecek olan Speed Blue'nin önde boş kalması muhtemel yarışta beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

AKDAĞ FIRTINASI: Yarış hayatının ilk dönemlerinde çok daha sert gruplarda dahi iyi performansları bulunan Grup yarış galibi safkan son dönemde ciddi şekilde geriye gitse de son koşusunda elde ettiği ikincilikle kıpırdanıyor sinyallerini verdi. Bugün kendisi için son derece uygun rakipler yanında, önde boş kalması muhtemel bir koşuda start alacak olan Akdağ Fırtınası'nın çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için ZÜLFİKARIM yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta MİRİALEM uzun mesafelerde elde ettiği başarılı ikinciliklerinin ardından son koşuunda kendisi için kısa mesafede etkisiz kaldı, bugün tekrardan lehine şartlarda boy gösterecek olan safkan sonlardaki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

3.Ayakta NATUREL kış sezonunda Urfa'da hazırlanıp birkaç yarış görerek buraya geliyor ama çim pisti çok daha sevdiğini söylemek yanlış olmaz, bugün diş geçirebileceğine inandığım hemcinsleri yanında düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

4.Ayakta ERDİ BEY özellikle Eyüperhan'ın önde yüksek tempolara çıkacağı denklemde lehine şartlarda boy göstermiş olacak, düzlükteki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

5.Ayakta HEERS THE STORM benim eşkalini çok beğendiğim bir isim ve el değiştirip verdiği ciddi aranın ardından yarışlar gördü, çok sert rakipler yanındaki son koşusunu gücüne ölçü almadığım safkan bugün dişine göre rakipler yanında kendisini bir kez daha tercihleyen usta jokeyi idaresinde maiden'a veda edebilir.

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9-8-1-5-7-3
2.Ayak: 6 (SPEED BLUE) / 11-2-8-10-7-3-1
3.Ayak: 12-3-1
4.Ayak: 4-1
5.Ayak: 3-5-6-7-8-1
6.Ayak: 3 (AKDAĞ FIRTINASI)




Yusufpolat'in bu yarış hakkındaki yorumu

Antalya nerde

-1


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Antalya bekliyoruz pls oynayanlar var beyler

-1


Hakandede'in bu yarış hakkındaki yorumu

By ramazan erken ver abi

-1