2 MAYIS ANTALYA

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

BRIGHT FIRE : Yeni ilgililerinde 3 yarış koşan safkan , gayet tatminkar neticeler alırken , sağlıklı bir görüntü çiziyor.

Son kez mesafe biraz uzun gelince , sonlarda sprintine devam edememiş ve 3.lükle yetinmişti.Bugün hem mesafe istediği gibi , hemde kilosu normale döndü.Rakipler de tam dişine göre diyebilirim.Bu şartlarda artık uzun süren birincilik hasretine bir son vermesini ve düzlükteki sprintiyle fotolamasını bekliyorum.

 

 

 

KOHİ NOOR : Kum pistte gayet etkili bir isim ve uzun mesafeli tempo yarışlarını çok iyi yapabiliyor.Ara sonrası çabuk bir toparlanma gösterdi ve yeniden kendini bulmaya başladı.Zira son yarışında oldukça başarılı koştuğunu söylemek mümkün.Bugün daha uygun rakiplerle yarışacak.Startla birlikte ön tarafta 2-3 gibi konumlanıp , hayli uzun tutabildiği sprinti ile hemcinslerini mağlup edebilir.

 

 

 

KRALDÖKER : Ara sonrası koştuğu yarışta fena gözükmedi.Bugün yatkın olduğunu düşündüğüm uzun mesafede şans arayacak.Zira kardeşlerinin tempo yarışlarındaki başarısını biliyoruz.Kum pistte koşabileceği yarışlar varken , bu yarışın seçildiğini görüyoruz.Dolayısıyla pisti yadırgamaz ise bulduğu bu uygun grupta çok etkili olup kazanıra girmesini bekliyorum.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2-3-4-9-6-8
2.Ayak: 2-10-1-7-4-8
3.Ayak: 1
4.Ayak: 5 // 1-4
5.Ayak: 6 // 2-3-7-4
6.Ayak: 8-4 // 7-1




çikaskondikas'in bu yarış hakkındaki yorumu

bu 1 numarali meltem kiza binen aprantinin...

-1


nihasnavas'in bu yarış hakkındaki yorumu

H
10//1
H
H
3
9.10.11

-2


kripto oğuz'in bu yarış hakkındaki yorumu

3-2
2-1
1-4
5
6-3-2
4-7-8

-3


çellololo'in bu yarış hakkındaki yorumu

İYİ Bir tahmincisin..İLKER İle UÇARSINIZ..TŞK

0