2 ARALIK İZMİR

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

CANOVA : Son 2.liğiyle nihayet beklentiler doğrultusunda bir performans sergiledi.

Böylece kendine gelmiş görünen tay , bu defa 200 metre kısalan mesafede yarışacak.Kağıt üzerinde liderliğine itiraz edecek bir isim görünmüyor.Mer.çelik idaresinde bu defa düzlük boyu rakiplerine direnip kendini fotoya atabilir.

 

 

 

 

ANOTHER LOVE : Yeni ilgililerinde yarışlar gören kısrak , henüz tabela yapma başarısı gösteremedi.Fakat genel görüntüsünü hiç fena bulmadım.

Bu defa Dilibağlı olarak yarışacak ve performansına olumlu etki yapabilir.Tempo yarışlarına yatkın bir yapısı olduğuna inanıyorum.Yani en azından buradaki vasat rakipleri kadar uzunu yapacaktır.

Bugün gayet cazip konumda karşıma çıkmışken bu kısrağı değerlendirmek istedim.Ciddi kilo avantajını da kullanarak , artık bir çıkış yakalamasını ve ön tarafta konumlanacağı yarışı lehine çevirmesini bekliyorum.

 

 

 

 

DELAWERA : Tempo yarışlarındaki başarısını bildiğimiz bir isim.Ara sonrası gördüğü yarışta 4.olurken güzel bir dönüş yapmış oldu.Son startında ise biraz da stili rakibi yüzünden etkisiz kalmıştı.

Bu defa önde istediği gibi şekillendireceği bir yarış ve gününde bir DELAWERA inatçı yapısıyla rakiplerine direnip kendini fotoya atabilir.

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7-10-5-11-4-3-8
2.Ayak: 3 // 1-6-9
3.Ayak: 6
4.Ayak: 1 // 5-6-3
5.Ayak: 11-6-7
6.Ayak: 6-7 // 10-9-12-2-5-4-11-1




Trıple Bonus'in bu yarış hakkındaki yorumu

Şablon harika ama ben tabelada 9 ekleyeceğim !!!

-7


İdo'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bu e çizik atın üstünde duramıyo x nası guvencez buna

-2


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Helal olsun bayx müthiş tek işte böyle teklere ihtiyacımız var

-2


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Cok iyi tek bayx tebrik ederim

-2


umut2121'in bu yarış hakkındaki yorumu

Helal olsun bayx bize böyle teklere gel günün favori tek atıp neden oyunlar yatsın gördünüz günün büyük favori delawera gitti öbür tahmin yattılar çünkü Mustafa çiçek büyük favori gelmiyor kesinlikle sizde delawera tek gitseydiniz oyun yatacaktı bize böyle cazip tek oyun verin bayx efendi günün favori tek atıp öbür ayak çok at yazarak 3 ganyan bile bulamazsınız böyle tek İstanbul'a yarış bekliyorum kalite marka tek bekliyorum

-1