19 MAYIS BURSA

Yazar: beygirmuhendisi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'mız kutlu olsun...

 

 

 

 

CEBEALP: Güçlü orijine sahip olan bu isim koşup tecrübe kazandıkça daha iyi performanslar sergiliyor, son yarışında mesafe kendisine bir tık kısa olmasına rağmen sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran safkan bugün lehine uzun mesafede, diş geçirebileceği rakipler yanında, önde çok süratli geçmeye aday bir koşuda boy gösterecek. Son metrelerde sergileyeceği etkili ataklar ile sahadan galibiyetle ayrılmasını beklediğim Cebealp alternatif bankom.

 

 

VİZİGOT: Son 2 yarışında sergilediği performanslarla formunu yükselttiğini kanıtlayan bu safkan özellikle son koşusunda önde çok yüksek tempoda kaçmasına rağmen ikincilikle sahadan ayrılmış ve beğenimi kazanmıştı. Bugüne dönecek olursak daha önce galibiyeti bulunan kum pistte, önde boş kalması muhtemel bir mücadelede boy gösterecek olan Vizigot'un çıktığı gibi beyaz bayrak ayna gerçekleştirmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için TELSERENCAN yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta BLACK WARRIOR'un son çim yarışını gücüne ölçü almıyorum, bir önceki koşusunda bu pist ve mesafede boy gösterip 3.5 aylık arasına rağmen oldukça başarılı br üçüncülük elde eden safkan bugün daha uygun olduğuna inandığım rakipler yanında sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

3.Ayakta LORD OF YILDIZER son kazandığı yarışıyla uzun süren şanssızlığını kırdı, bugün özellikle startı iyi alıp virajı ön grubun içerisinde dönebileceği takdirde düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

4.Ayakta SECRET CONQUEROR maiden'a veda ettiği yarışında arka grupla arasına köy kasaba kurarak genel görüntüsüyle dikkat çekmişti, her ne kadar 7 aylık bir arası bulunsa da tatminkar hazırlıklara sahip safkan dinçlikle sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

6.Ayakta BLACK BIRD Kocaeli'deki son koşusunda viraj dönülürken öndeki rakiplerini elinden kaçırınca ancak üçüncülüğe razı gelmişti, bugün özellikle jokeyi virajı ön gruba yakın döneceği takdirde düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4-3-12-1-2-10-7
2.Ayak: 3 (CEBEALP) / 6-4-5-2
3.Ayak: 6-3-1-2
4.Ayak: 6-3-2-4-9
5.Ayak: 2 (VİZİGOT)
6.Ayak: 2-7-8




ugur42'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bugün Bursa da güzel bir programla karşı karşıyayız. Özellikle altılı ganyanın ilk ve son ayağında bulunan koşulara daha çok çalışarak şablonumu oluşturdum.
Altılı ganyanın ilk ayağında koşacak olan Ulubey aradan sonra iki koşu gördü. Son startında binicisi beklemeyi abartınca çok daha etkili olacağı koşuda 3.oldu. Bugün idmanlarında da farklılaşan bu isimden kendisini daha da iyi tanıyan binici idaresinde etkili bir performans bekliyorum.
Altılı ganyanın son ayağında koşacak olan Güner Dayı nın son startını çok beğendim. 1900 metre mesafede koştuğu Adana pistindeki yarışta virajdan sonra sorun yaşayan bu isim vermiş olduğu aranın ardından pistlere iyi bir dönüş yaptı. Bugün kendisini daha iyi tanıyan jokeyi idaresinde bir aksilik yaşamaz ise şansı yüksektir.

0

fty506'in bu yarış hakkındaki yorumu

Helal olsun uğur bey yazmayacağım ati sayende tek attim

0

Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Helal sana uğur bravoooooo

0

hirkanserkan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Uğur bey istanbul yorumlarınızı bekleriz size siteyede bekleriz saygılar

0


ugur42'in bu yarış hakkındaki yorumu

Gün içerisinde iyi koşmasını beklediğim bir diğer isimse dördüncü ayakta start alacak olan 3 numaralı Çavdarlı dır. Tempolu koşuda ön grupta yer tutacak olan bu isim yetenekli binicisiyle fotoyu önde geçebilir.

Herkese bol şanslar diliyorum. Uğur…

0

fty506'in bu yarış hakkındaki yorumu

Diğer ayarlardan da kısaca bahsetsen uğur bey

-1


batuhan1982'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hepsi ..hepsi ....3.5....3.4.9.....2.....7

0


Sercan 07'in bu yarış hakkındaki yorumu

Artık İstanbul verseniz

0