17 OCAK BURSA

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için 1.4 sırasını öneririm.

 

 

 

 

Bursa : Ünal 

İzmir : Bay X & Beygir Mühendisi 

 

 

 

 

1.AYAK : Bu aralar formunu yukarı taşıyan ve her yarış üzerine koyarak gelen Özbucak favorim.

Yeni ekibinde çıkış arayan ve bugün daha etkili koşması muhtemel kaba kuma getirilen Efe Mete Bey en ciddi rakip konumundadır.

Son yarışında anlık bir sıkıntı yaşamış olabilecek Daş Fatih ve kumda koşu gören Erdalın Oğlu şanslı olabilecek diğer isimlerdir.

 

2.AYAK : Son yarışında kötü sürülen My Brunette Angel bugün atını iyi tanıyan binicisiyle sabırlı sürüleceği koşuda favorimdir.

Orjin olarak kaba kuma oldukça yatkın görünen Maşita 

Koşu gören Öykümün Fırtınası ve takı değişikliği bulunan Crunchtime rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu dörtlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar geride kalan dengesiz iki tayada şans verebilirler.

 

3.AYAK : Kendisi için uzun olan mesafede katıldığı son yarışı ölçü olmayan Asaltın bugün rapor alacağı söylenen binicisi yerine eşdeğer bir jokey idaresinde yarışırsa burada kazanma şansı yüksek isimdir.

Kaba kumda istikrar yakalayan Father Mehmet 

Arası olsada uygun grupta koşacak Kozluhan 

Önde dikkate alınmazsa tehlike yaratabilecek İspanoz rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Bir tık geniş oynayanlar son yarışını çok kolay kazanan bugün rakipler sert gibi görünsede nasıl koşacağını kestiremediğim Selly Son üzerinde durabilirler.

 

4.AYAK : Start sorunu çözülünce kendini göstermeye başlayan ve son kez kazanış şekli ile fit duruma gelen Galyas Candy bugünde diş geçirebileceği rakipleri yanında yarışacak olmasıyla bankomdur.

 

5.AYAK : Önde gitmeye hevesli bir çok ismin bulunduğu koşuda bugünkü binicisiyle daha idareli sürülmesi muhtemel Hızlı Çocuk ve grubun en etkili sprinteri Kıncal ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim oldukları gibi ekonomik kuponlar içinde yeterli görünüyor.

Bu ikiliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar sağı solu belli olmayan Dikencik tayı Madeira ve kısa bir aranın ardından dinç gireceği koşuda Gül Rengin üzerinde durabilirler.

 

6.AYAK : Startı düzgün aldığı son yarışında sert gruptan etkilenen Arctic Ghost bugün stiline daha uygun binicisiyle yarışacak olmasıyla favorim.

İzmir'den formda gelecek Elladora en ciddi rakip konumundadır.

Son yarışında anlık bir sıkıntı yaşamış olabilecek idman günlüğü oldukça parlak Yıldız Girl 

Yine araya rağmen dereceli işleri bulunan Halona , La Mia Luçe ile start sorunu çözülmüş gibi görünen Neznakomka süprizde önereceğim isimlerdir.

 

 

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3.2.1.7
2.Ayak: 6.4.8.1.7.2
3.Ayak: 2.3.7.6.1
4.Ayak: 1 GALYAS CANDY
5.Ayak: 7.8.2.6
6.Ayak: 2.5.12.6.7.9


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3.2.1.7
2.Ayak: 6.4.8.1
3.Ayak: 2.3.7.6
4.Ayak: 1 GALYAS CANDY
5.Ayak: 7.8
6.Ayak: 2.5.12.6.7.9




yakupcan'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey kolay gelsın ben şablonu gordum şok oldum 3 ayakda hanömer 6 atta yazmama sebebınız nedır benım bankomdu suan tum fıkrım degıstı ılk yarısa aşk oldum bır kırbacla 10 boy actı bu grubda bence tek olur

-4


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilker bey

0


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tbrikler İlker biz Ünal in oyunu oynadık maalesef tekimiz yarıştan cikti bulan arkadaşlara slm olsun

0


savasyarıcı'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilkerim.

0


Ganador'in bu yarış hakkındaki yorumu

Dünsi size kızdığım için bugün sizin oyununuzu oynamadım siz yorum yapmadınız tabela ile ilgili ben tebrik ediyorum

0

Gradson'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler İlker bey

0