16 AĞUSTOS İSTANBUL

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

SMART DAD: Aslında potansiyeli çok yüksek olan fakat bir türlü beklenen sıçramayı yapıp kabuğunu kıramayan bu tay bugün kağıt üzerinde kendisi için oldukça uygun rakipler yakalamış. 800'ü 46 dereceli galop yaparak bu yarışa katılacak olan ve bu idmanıyla ne denli iyi durumda olduğunu belli eden Smart Dad'in düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

KARASUN: Her ne kadar 4 aylık bir arası bulunsa da dinçlik yarışlarını iyi yapan bu safkan bugün diş geçirebileceği rakipler yanında, gidişat açısından çok lehine önde boş kalması muhtemel bir yarışta start alacak. Kantarmasını da iyi tanıyan jokeyi idaresinde startla birlikte liderliği alıp aynaya kadar kesmeyerek beyaz bayrak ayna gerçekleştirmesini beklediğim Karasun alternatif bankomdur.

 

 

Yedili Plase için ÇELİKMERT - AK FİLOZOF ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta GÜLİZAR aslında potansiyeli yüksek bir orijine ve etkileyici bir eşkale sahip bir kısrak fakat sıkıntılarından ötürü aralıklarla start alıyor, bugün iyi hazırlanarak çıkacağı bu mücadelede kendisi için uygun rakipler yakalayan safkan düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta SAĞLAMCAN her ne kadar henüz maiden kazanmış bir isim olsa da ben kazanırken ki genel görüntüsünü çok beğenmiştim ve üst gruplar için takibime almıştım, bugün kendisi dışında liderliği isteyecek herhangi bir rakibinin olmadığı mücadelede çıktığı gibi beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

5.Ayakta SERHAT FIRTINASI'nın son G2 yarışını gücüne ölçü almıyorum, bir önceki koşusunda ataklarında gecikince kazanabileceği mücadelede yakın ara üçüncülüğe razı gelen safkan bugün uygun sıkletle katılacağı bu yarışta düzlükteki etkili sprintiyle sonuca gidebilir.

 

6.Ayakta SOL NACIENTE'yi son yarışında sizlere banko olarak önermiştim fakat binicisi beklemeyi abartıp bir de düzlüğe çıkılırken faul yediği için ataklarında gecikmiş ve potoya çok diri girse de dördüncülüğe razı gelmişti, bugüne dönecek olursak bu sefer iyi sürüleceği takdirde sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5-2-1-3-7-11-10
2.Ayak: 4 (SMART DAD)
3.Ayak: 5-3-1-6-4
4.Ayak: 7 (KARASUN) / 4-6-1-3-5
5.Ayak: 9-3-4
6.Ayak: 11-4-1-9




GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bol şanslar dilerim mühendis bey

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Gercekten diğer yazarlara saygısızlık yapmak istemiyorum herkes emek veriyor ama sizi ve ilker beyi sitede ayrı bir yerde tutuyorum çünkü her ayağa tek tek yorum veriyorsunuz ve ben o yorumları okuyup cogu zaman cok at yazacağım yerde tek atiyorum onun icin bu yorumlar çok önemli tekrardan teşekkür ederim

-4


Sercan 07'in bu yarış hakkındaki yorumu

Elazığ lutfen

-1


Srdr'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hulusi bey 4 ganyan tahmin olacakmi

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler mühendis bey

0


Ayrılda gel'in bu yarış hakkındaki yorumu

tebrik ederim beygir mühendisi

0