15 EKİM KOCAELİ

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için 4.5.3 sırasını öneririm.

 

 

 

 

Çıkan at olursa ilk ayak 1 nolu safkan eklenecektir.

 

 

 

1.AYAK : Gerek kazandığı yarışta gerekse iyi grupta elde ettiği ikincilik ile formunun zirvesinde olduğunu gösteren Ekaraj bugün uyumlu binicisiyle yarışacak olmasıyla favorim.

Önde temposunu kurabileceği gidişatta yarışacak Bonnaroo 

Ön grup arkasında gideceği koşuda Kızılışık ve yeterince koşu görüp bugün etkili jokeyi idaresinde yarışacak My Fist Step rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Çıkan at olursa İrish Millions eklenecektir.İki bankolu kurgularda bu safkanada şans verilebilir.

 

2.AYAK : Zaman zaman çok ters yarışları bulunan ve bugün atını iyi tanıyan binicisiyle yarışacak Atlı Sultan ön plana çıkaracağım isim olsada ters bir sonucunda çıkabileceği bu koşuyu kalabalık geçeceğim sıralamam şablondadır.

 

3.AYAK : Son kez ters mesafeye rağmen kolay kazanan ve ne denli formda olduğunu gösteren Lion Empire bugünde diş geçirebileceği rakipleri yanında yarışacak olmasıyla favorimdir.

Son yarışında kıpırdama gösteren ve bugün seri isimlerin fazlalığı nedeniyle tempolu geçmeye aday bu koşuda son verecek Dilo ve araya rağmen uygun grupta koşacak Beyond Redemption rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

4.AYAK : Bu kez siklet avantajını eline geçiren ve etkili jokeyi idaresinde yarışacak Winner Devil gün içinde banko tercih edilebilecek isimlerin başında geliyor.

Bu taya güvenmeyen yada geniş oynayanlar ara sonrası sevdiği piste dönecek Osullivan ve son yarışında kıpırdama gösteren Lion Pekan üzerinde durabilirler.

 

5.AYAK : Sentetik pistte katıldığı ilk yarışında biraz aceleci sürülünce düzlükte aynı yere basan ve oksijen duvarına çarpan Nodosaurun bugün daha etkili koşması muhtemel kaba kumda ve dili bağlanmış şekilde ayrıca sakin bir jokey idaresinde yarışacak olmasıyla bankomdur.

 

6.AYAK : Kulaklık takısı ilavesiyle uzunda katıldığı son yarışında hayal kırıklığı yaratmış olsada bugün eski takılarına dönecek ve ideal pist ve mesafesinde yarışacak Thrace Fever favorim.

Benzer şekilde uzunda işlemeyen Reyna 

İç pist galoplarında iyi dereceler çıkaran Nicetomeet U

Ara sonrası katıldığı yarışlarda daha derli toplu görünen Rompasso 

Bu aralar yarış kazanacak düzeye ulaşan Prenses Ece ve etkili jokeyi idaresinde ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Yadem rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu taylara güvenmeyen yada geniş oynayanlar ağır kilosuna ve uzundan kısaya dönecek olmasına rağmen Wish Come True ile yeni ekibinde ilk yarışına çıkacak Dream Again üzerinde durabilirler.

 

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6.4.9.10
2.Ayak: 7.10.11.4.8.9.3.1.2
3.Ayak: 2.7.1
4.Ayak: 7.5.1
5.Ayak: 7 NODOSAURUN
6.Ayak: 3.5.9.6.10.11.1.8


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6.4.9.10
2.Ayak: 7.10.11.4.8.9.3.1.2
3.Ayak: 2.7.1
4.Ayak: 7 WİNNER DEVİL
5.Ayak: 7 NODOSAURUN
6.Ayak: 3.5.9.6.10.11




baba_01'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bayx seni bekliyoruz şans yanınızda olsun koptu geliyor yazarların

-2


çellololo'in bu yarış hakkındaki yorumu

KRALLLL...

0