13 TEMMUZ ANKARA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

AGE OF FIRE: Sondan bir önceki yarışını kazanan, son koşusunda ise o gün için tempolar aleyhine şekilde çok yüksek seviyeye çıktığı için son metrelerde avlanarak ikinciliğe razı gelen bu safkan bugün sevdiği Ankara pistinde, gidişat açısından lehine bir mücadelede boy gösterecek. Sürpriz bir isim çıkıp liderlik istemeyeceği sürece önde düşmesini, aksi takdirde ise rahat bir şekilde 2'ye yatmasını beklediğim Age Of Fire'nin düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gideceğine inanıyorum, alternatif bankom.

 

 

ABBAS BEY: Zır çimci bir orijine sahip olan bu safkan yarış hayatının ilk koşusunda çimden kuma alınan yarışta boy göstermek zorunda kalıp tatminkar bir üçüncülük elde etmiş, son yarışında ise o gün için çok iyi durumdaki 2 rakibine diş geçiremeyerek yine üçüncülüğe razı gelmişti. Bugüne dönecek olursak 100 metre daha kısalan mesafede iç kulvardan çıkma avantajı var ve ben ön grupta iyi bir yer tutmasını bekliyorum, düzlükte de kesmeyerek maiden'a veda edeceğine inandığım Abbas Bey bankom.

 

 

Yedili Plase için PERDE KIZ - LORDUM ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta ESAT yarış hayatının ilk koşusu öncesi Ankara'da iyi hazırlıklar yaparak İstanbul'a gönderilen bir isimdi fakat bekleneni veremedi, bugün ev sahibi olduğu pistte dil bağı ilavesiyle gerçek gücünü sahaya yansıtarak maiden'dan çıkabilir.

 

2.Ayakta ALTINTEPE'nin Bursa'daki son yarışında kolay kazanırkenki genel görüntüsüne bayılmıştım, eğer Ankara kumunu sökebilirse iyi durumu ve gençliğinin avantajıyla rakiplerini geride bırakabilir.

 

4.Ayakta WARRIOR LION son koşusunda yakın ara altıncılık elde ederken hiç fena gözükmedi ve bugün önde kendi temposunu çok kolay kabullendireceği bir yarışta boy gösterecek, çıktığı gibi beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

5.Ayakta ANTIOCHOS zor kazanıyor olsa da güçlü bir isim ve bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında boy gösterecek, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5-12-7-11-6-10
2.Ayak: 12-5-9-16-4
3.Ayak: 1 (AGE OF FIRE) / 8-4-7-5-3
4.Ayak: 4-1-2-3
5.Ayak: 5-4-1
6.Ayak: 2 (ABBAS BEY)




fark'in bu yarış hakkındaki yorumu

İyi kupon

0


Burakreis1616'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bu son ayakta 2 de gelirse kac para verir altılı tahminen bende 2 yi tek attım da

0


Zorbaz'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0


kripto oğuz'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis, çok kolay bulunmuş bir altılı.

0