11 NİSAN KOCAELİ

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için 3.1 sırasını öneririm.

 

 

 

 

 

1.AYAK : Son yarışında derli toplu görünen ve bugün lehine uzayan mesafede yarışacak Yıldırımdurali eski takılarına döneceği koşuda favorim.

Kısa bir aranın ardından yeterli hazırlıkları bulunan ve bugün aprantisi tarafından iyi idare edilebilirse uygun grupta koşacak Gençay Nalan en ciddi rakip konumundadır.

Bu ikiliyi rakiplerine oranla daha çok tutsamda tay yarışı olması sebebiyle kalabalık geçeceğim koşudaki sıralamam şablondadır.

 

2.AYAK : Koşunun tempolu geçecek olması lehine ayrıca siklet avantajı bulunan sprinter isimlerden Tekfordcihangir favorim.

Yine siklet avantajı bulunan sprinter Gecenin Gölgesi ve ara sonrası yeterince koşu gören Hırşo başta olmak üzere siklet dezavantajlı olsalarda uygun grupta koşacak Aydınefesi , Oğlum Zakai ve nasıl koşacağını kestiremediğim Azeri Damat rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

3.AYAK : Bir süredir stili rakipleri yanında koşturulan ve etkisiz kalan King Robero bugün önde temposunu kurabileceği gidişatta ve sıkıntılı grupta koşacak olmasıyla önde olma avantajını fotoya kadar koruyabilecek isimdir.

Koşuda kazanma şansı bulunan sprinter bir eküriye sahip olmasından dolayı gün içinde banko önereceğim isim olacaktır.

 

4.AYAK : Ağır kilosuna rağmen daha önce kolay geride bıraktığı grupta koşacak Seçerhan favorim.

Bugün önde daha sakin gelişmesi muhtemel koşuda sonlara kadar direnebilecek Hulki ve tekrar bir çıkış yakalayan Altıntepe rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

5.AYAK : Start sorunu çözülen ve kaba kumda katıldığı son yarışında çok sert tempoya maruz kalmasına rağmen üçüncülüğü kurtaran ve bu pisti sevdiğini gösteren Tulkas bugün lehine uzayan mesafede ayrıca baştan sona önde kalabileceği koşuda banko tercih edilebilecek bir başka isimdir.

Bu taya güvenmeyen yada geniş oynayanlar son kez starttan hiç çıkmayan ancak bir önceki yarışında iyi bir rakibe çarpılan Polpenazze bugün normal bir başlangıç yapabilirse en ciddi rakip konumunda olabilir.

Zekinin Kızı ve Yako Storm geniş oynayanların tercihi olabilir.

 

6.AYAK : Alışılmışın dışında startta oturduğu yarışını saymazsak uzunda istikrar yakalayan ve bugün son yarışında olduğu gibi normal bir başlangıç yapabilirse sert tempodan faydalanıp bomboş sikletiyle sonlarda sert gelebilecek Yürekli Poyraz favorim.

Ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip İlelebet 

Bu kez dengi grupta koşacak Ragner 

Son yarışında kıpırdama gösteren ve bugün atını iyi tanıyan binicisiyle yarışacak Mahirini ve istikrarlı My Cengo rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7.10.1.4.5
2.Ayak: 4.5.6.1.2.3
3.Ayak: 5 KİNG ROBERO
4.Ayak: 1.2.3
5.Ayak: 7 // 5.11.8
6.Ayak: 11.9.8.5.3



Henüz hiç yorum yapılmamış