11 MAYIS ANTALYA

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

PINJARRA : Adanada fena yarışlar koşmayan bu safkan , start sorunu yüzünden henüz beklenen başarıyı sağlayamadı.

Bu defa şansını Antalyada deneyecek.Buradaki rakipleri arasında beğendiğim bir isim yok.Dolayısıyla bu tayın bu şartlarda daha etkili olabileceğini düşünüyorum.Eğer abartılı bir şekilde startta kalmazsa , düzlükte çok etkili bir sprint ile kendini gösterip birinciliğe oynamasını bekliyorum.İlk ayakta rakiplerine göre daha önde tuttuğum isimdir. 

 

 

 

UYGURUN KIZI : Buradaki 3 yarışında da çok iyi neticeler alan kısrak , son kez formda bir rakibe az farkla mağlup olmuştu.

Bugün çok uygun diyebileceğim bir grupta bulmuş.Bu doğrultuda günün büyük favorisi olarak yarışacak.Eğer net bir start çıkışı ile ilk 100-200 metrede yerini alırsa , burada elbette büyük şansa sahip olacaktır.

 

 

 

SEDDÜLBAHİR : Son dönemde toparlanan ve kendini bulmaya başlayan safkan , üst üste etkili performanslar sergiliyor.Son olarak aynı pist mesafede güçlü rakiplerine karşı gayet tatminkar bir mücadele vermişti.

Dolayısıyla ilk defa çıktığı sentetik pisti sevmiş görünüyor.Burada daha uygun bir grup yakaladığını görüyoruz.A.yıldız binseydi elbette içim çok daha rahat olacaktı , zira N.avcı ile şansımız pek tutmuyor.Ama ne olursa olsun düzlüğü güçlü koşabilen formda safkan SEDDÜLBAHİR den birincilik bekliyorum.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5 // 6-7-10-1
2.Ayak: 8-9-10-4-2-3-1
3.Ayak: 1-3-6-4-2
4.Ayak: 3 // 6-5-2
5.Ayak: 3
6.Ayak: 1-7-6




ilimtepeli'in bu yarış hakkındaki yorumu

Özellikle strtt kalan atlarami oynayalım 5 by avans yanii.

-2


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bayx neyse şeytanın bacağı kirildi insallah devami gelir.

0