10 EKİM ANKARA

Yazar: beygirmuhendisi

Ankara 2: İlker
İzmir 1: Bay X
İzmir 2: Bay X - Ünal

 

 

 

KULAGER: Dil bağı takıldıktan sonra 2 yarıştır ikinciliklere razı gelen fakat her ikisinde de o gün için çok iyi durumda olan rakiplere çarpılan bu tay bugün kendisi için uygun bir grup yakalamış. Son derece lehine şartlarda, kantarmasını iyi tanıyan aprantisi idaresinde maiden'a veda etmesini beklediğim Kulager bankom.

 

 

SILENT LIGHTNING: Silent Wave gibi klas bir kısrak ile anne baba bir kardeş olan bu tay yarış hayatının ikinci koşusunu kolay bir şekilde kazanırken genel görüntüsüyle ışık saçmıştı ve potansiyeli yüksek bir izlenim sunmuştu. Zaman geçtikçe daha da üstüne koyacağına inandığım ve bugün diş geçirebileceği hemcinsleri yanında start alan Silent Lightning'in düzlükteki etkili ataklarıyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

SARPER: Son yarışında biraz hayal kırıklığı yaratmış olsa da önceki koşularında iyi performanslar sergileyen bu safkan bugün lehine şartlarda, uygun sıkletle boy gösterecek. Diş geçirebileceği rakipler yanında, düzlükte sergileyeceği etkili ataklar ile sahadan galibiyet ile ayrılmasını beklediğim Sarper bankom.

 

 

1.Koşuda NEVZATTAY vermiş olduğu 4 ayı geçkin aranın ardından bir yarış gördü ve kendi halinde nefes açtı, bugün gelişen kondisyonuyla sahaya getirilen safkan önde boş kalacağı koşuda boş sıkletinin de avantajıyla beyaz bayrak ayna yapabilir.

 

2.Koşuda SILVER PILOT henüz maiden olsa da benim bir gün bir yerlerde patlama yapmasını beklediğim bir safkan, bugün eğer startta pek oyalanmazsa önde süratli geçmeye aday koşuyu düzlükteki etkili ataklarıyla kazanabilir.

 

4.Koşuda ŞERDİL her ne kadar 4.5 aya yakın ara sonrası sahaya çıkacak olsa da güç ve kalite açısından bu gruba fazla bir isim ve yeterli hazırlığa sahip, aprantisi iyi idare ederse düzlükteki güçlü sprintiyle sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

5.Koşuda MELEYS tatminkar performansa sahip bir safkan ve bugün ciddi rakiplerine oranla sıklet avantajı bulunuyor, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

7.Koşuda SMART CLEM sondan bir önceki yarışında bugünkü sert rakibine avlandı fakat son koşusunda uygun grupta kolay kazanmıştı, bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında bir kez daha kazanabilir.

 

8.Koşuda DÜLDÜL eğer Sevalcan kendisine pres yapmazsa lehine şekilde önde boş kalması muhtemel bir mücadelede boy gösterecek, çıktığı gibi beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7-2-3-5-1
2.Ayak: 5-1-6-2-3-4-7
3.Ayak: 2 (KULAGER)
4.Ayak: 1-6-4-5
5.Ayak: 5-2-3-1-4
6.Ayak: 6 (SILENT LIGHTNING) / 1-3-4


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1-6-4-5
2.Ayak: 5-2-3-1-4
3.Ayak: 6 (SILENT LIGHTNING) / 1-3-4
4.Ayak: 2-3-5-4-1
5.Ayak: 1-2-7-6-3-4-5
6.Ayak: 8 (SARPER)




isyan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Alican yokmu bugün acaba

-1


sham'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ankara1
___________

3 ( kadirgün )
1 ( Victory weapon )
2 ( kulager )
4.6.1.9.7.8.2.3.5
2.1
1.5.6.4.2.3

-2


Mehmet Gök'in bu yarış hakkındaki yorumu

5 atta yattık ne oluyor bize anlamış değilim

-1


batuhan1982'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey iki tek ile müthiş kurgu

0


Yildirim135'in bu yarış hakkındaki yorumu

Altılı oyniyamadik ama 4 luyu aldık saol üstad emeklerin için

0


otu161'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler beygir mühendisi, 6 yi tek verdin tuttu

0


taşkent'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler kral ,,bugün yarin derken oldu,,,faydalananlar güle güle harcasın

0