
1.AYAK : BAHAMA MAMA son yarışı ölçü değil , bugün farklı koşmalı.Ali ile ilk ayakta favorim.Rakip sıralamam 4-6-1-3 şeklindedir.
2.AYAK : EL AUDAZ başarılı yarışlarına devam ediyor.M.kaya ile yine etkili bir performans gösterecektir.Ancak yarışa ortak olabilecek başka atlar da var.SOUND OF SUMMER start sorunu giderilmiş görünüyor.DRAGONS SON bu pist mesafeyi sever , dinçlikle çok etkili olabilir.EL MAESTRO - JAKOBOY birbirlerine müsade ederlerse , kendinleri için sürpriz şansı yaratabilirler.
3.AYAK : UMUDUNU KAYBETME 2 ay aradan sonra koştu ve uzunda bile nerdeyse kazanıyordu , bu mesafe daha uygun.KARGILI RIZA yarışın ağır toplarından.İki yarış gören YAZASLANI şimdi daha iyisini yapabilir , üstelik ekürisi TURİST de var.KING OF CAN ilk startında gayet başarılı koştu.GÜÇLÜ KRAL bu defa vedat biniyor eklenebilir.
4.AYAK : Rövanşa çıkacak iki isimden OĞLUM DORUK bir tık daha önde.KOCA SEYİD değişen jokeyi ile rövanşı almaya çalışacak.Yarış hayatının en parlak günlerini geçiren GONZALO bu defa dişli rakiplerle koşacak.Önde tempo yapacak olan safkan favorilerin eksik koşmasını bekleyecek.
5.AYAK : ALATTİN için şartlar çok müsait görünüyor.Startla birlikte öne düşecek olan safkan , düzlükte inadını sergileyip tüm ataklara karşılık vermesini ve M.bilgin ile bu defa kazanmasını bekliyorum.
6.AYAK : ESEN BATU ara sonrası 2 yarış koştu ve gayet iyi neticeler aldı.Özellikle son 4.lüğü ile buradaki şansını ortaya koydu.Bomboş sikletiyle bu defa kazanıra girecektir.Son ayakta net favorim.ÇALHAN start sorunu başına bela oldu.Bu defa tüm takılar çıkarıldı , bakalım iyi gelecek mi.GUBAZ önde boş kalınca ekstra koşabiliyor , son yarışında bunu yine gösterdi.Diğer sıralamam 4-6-7-8-2 şeklindedir.