1 MAYIS İSTANBUL

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

RUNES : Db ilavesiyle çıktığı son yarışını çok kolay kazanırken , öncesine göre çok daha iyi gözüktü.

Bugün yine uzun mesafeli tempo yarışında , A.sözen ile koşacak.Kağıt üzerinde kendisi kadar ısrar edecek ve temposunu zorlayacak bir isim gözükmüyor.Çimde de benzer performans gösterebilecek olan kısrak , çıktığı gibi bitirebilir.

 

 

 

 

IRON SKY : Uzundaki 2 yarışında da çok iyi neticeler elde ederken , tempo yarışlarına yatkınlığını ortaya koydu.Özellikle son 3.lüğünde hiç beklemediğim kadar etkiliydi.

Bugün uygunlaşan grupta , tek birinciliğini elde ettiği çim pistte yarışacak.Kendisini iyi tanıyan ve uyum sağladığı jokeyi E.aktuğ idaresinde , bu rakiplerine şans tanımamasını ve fotolamasını bekliyorum.

 

 

 

KHAN KHAN BABY : Son yarışında tempo tamamen aleyhine gelişince , çok etkili olamadı ve 5.likle yetindi.Ancak genel görünümünü oldukça iyi buldum.

Bugün çim pistte yarışacak ve bomboş bir siklet buldu.Yarış temposu da istediği yönde olacak gibi gözüküyor.Bu şartlarda bu kısrağın çok etkili bir düzlük sprinti izletmesini bekliyorum.Evet rakipleri arasında yine formda isimler var , ancak rakiplerine oranla daha önde tuttuğum isimdir.

 

 

 

BİR MUCİZEM : İlk startında aslında kazanacak kadar iyi koşmuş , ancak jokeyinin etkisizliği yüzünden 2.likle yetinmişti.

Bugün daha ciddi bineceğini düşündüğüm aprantisiyle yarışacak ve rakiplerine göre kilosu daha uygun.İç start avantajı ile bariyeri tutup önlerde yerini alabilirse , burada ilk galibiyetini elde edebilir.

 

 

 

YAVUZKEYF : Bu sezon çok yanıltıcı yarışlar koştu ve bir türlü bekleneni veremedi.Ancak bugün değişen jokeyiyle , tamamen lehine şartlarda yarışacak.Kendisi için hemen herşey uygun görünüyor ve artık şimdi çok farklı bir performans gösterip çok özlediği galibiyete kavuşabilir.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6 // 8-7-1
2.Ayak: 8
3.Ayak: 9 // 6-8-3-5-11
4.Ayak: 1 // 8-3-4
5.Ayak: 2-1-5-4
6.Ayak: 15 // 5-4-11-10-2-1




mavi.kumsal'in bu yarış hakkındaki yorumu

8 YABLANISTA...6.3.5.7
8 IRON SKY
9.6.8.3.7.2.5.11
3.1.4.8...6.7
5.2.3.4.1
15 yavuzkeyf
Bol sans

-2


kripto oğuz'in bu yarış hakkındaki yorumu

Demek mayıs ayının gelmesini bekliyormuşsunuz. Bravo ikililerden bol bol aldım

0


yasin yıldız'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler Bay x
Bolsans...

0


hefe161616'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bay x,çok güzel tahmin vermişsiniz, çok iyi oynu kurmuşsunuz tebrik ederim.

0