1 ARALIK ANTALYA

Yazar: unal

 

 

 

 

 

Antalya 2: Ünal - Alican

İzmir: Ünal - Beygir Mühendisi

 

Son ayakta numara hatası yapılmış olup, son sıradan yazacağım isim 5 numaradır. Hata düzeltilmiştir.

 

IRMAK SU: Adana'da kum pistte çok da zorlanmadan maidene veda ettikten sonra iki kez daha kum pistte start alan kısrak ilkinde Kv-6 mücadelede haliyle etkisiz kalmış, sonrasında H-15'te yine formda erkek rakiplere denk gelmiş ve bu sefer tabela dibine yakın bir bitiriş yaparken gayet tatminkar bir performans ortaya koymuştu.

Bugün son derece uygun bir grupta hemcinsleri ile start alacak. Sıklet anlamında dezavantajlı olsa da bu durumun çok da olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Açıkçası normal şartlarda zorlanmadan kazanması gerektiğini düşünüyor ve bu doğrultuda banko öneriyorum.

 

 

MATHİLDA: Ankara'da çim pistte start aldığı üç koşuda da güzel performanslar sergileyen bu kısrak son koşusunda ilk kez kaba kum piste çıkıp etkisiz kalmıştı.

Bugün de ilk kez sentetik piste çıkacak ve orjin itibariyle bu pistte bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Startla birlikte öne düşerek bir beyaz bayrak ayna yarışı yapmaya yakın görünen Mathilda ekonomik kurgular için önereceğim banko adayıdır.

 

 

GOLDEN RULER: Geçtiğimiz sezon Antalya'da sentetik pistte sert rakiplerle çarpışıp sürekli ilk dört içerisinde yer bulan safkan bugün son derece uygun bir grupta start alacak. Normal şartlarda birinciliği kimseye bırakmaması gerekiyor.

Birinci altılıda ekonomik kurgular için alternatif banko, ikinci altılıda ise direkt banko olarak değerlendiriyorum.

Birinci altılıda rakip olarak önerdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır.

 

KING AJAX: Ara sonrası bir koşu görüp nefes açan ve akabinde katıldığı koşuda ise güzel bir performans sergileyip yakın farklarla üçüncülük elde eden bu safkan bugün daha hazır bir şekilde sahaya çıkacak. Rakipler de öyle ahım şahım isimler olmadığından fotoyu önde geçmesi normal sonuç olacaktır. Ekonomik kurgular için banko tercih edilebilir.

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1 IRMAK SU
2.Ayak: 2,7,8,4,1,6
3.Ayak: 4 // 3,5
4.Ayak: 9,5,4,8,2,7
5.Ayak: 5,2,3,6,1,8
6.Ayak: 2 // 3,1,5


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9,5,4,8,2,7
2.Ayak: 5,2,3,6,1,8
3.Ayak: 2 GOLDEN RULER
4.Ayak: 3,5,4
5.Ayak: 2 // 1,4,6
6.Ayak: 5,3,4,7,2,6




Tayfun'in bu yarış hakkındaki yorumu

saat kaçta acaba tehmin

-2


salvatore82'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler Ünal bey ?

-2


y_ok2004@hotmail.com'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal IRMAK SU Güzel analiz. Tebeik ederim

-2