
1.AYAK : TAURUS (6) yarış karakterini beğendiğim bir kısrak.İyi hazırlanmış ve güzel bir dinçlik yarışını bekliyorum.Üzerindeki beyefendi iyi sürerse iddialı bir yarış koşacaktır.Rakip sıralamam ise 7-4-5-9 şeklindedir.
2.AYAK : CANŞADİ (8) son yarışlarını bir kenara koyalım , bugün asıl mesafesinde çok başka koşabilir dikkat.Hatta riskli de olsa cazip bir tek adayı olarak değerlendirilebilir.Yine bekleneni veremezse , burada kim gelir Allah bilir.Baş belası atların bir araya geldiği yarışta diğer sıralamam şablonumdaki gibidir.
3.AYAK : VİCTORİOSO BUSE (7) son yarışını kazanırken verdiği mücadele oldukça dikkatimi çekti.Bugün gidişat anlamında avantajlı gözüküyor , kağıt üzerinde stili bir rakip yok.Ben grubu uyutmasını ve çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum bankom.
4.AYAK : COOL STAR (4) son yarış aksilikler yüzünden 4.kaldı.Ali tekrar biniyor ve daha dikkatli olacaktır , favorim.Ancak bir gidişat belirsizliği var ve içim rahat değil.6-2-1 nolu atları da yazarak bu ayağı geçme düşüncesindeyim.
5.AYAK : VERMAX (3) aradan çok sağlıklı dönüş yaptı , yine etkili bir yarış koşacaktır.Önde fazlaca rahatsız edilmezse HERE TO GO (2) en ciddi rakip görmekteyim.Ben bu ikiliden birinin kazanmasını bekliyorum.
6.AYAK : Son ayak zorlu ve sürprize açık.Yarışa ortak olacak çok at var.O yüzden risk alınacak yer burası değil.4-11-6-2-9-7-5-8 sıralaması bütçeye göre takip edilebilir.