9 TEMMUZ BURSA

Yazar: alicanozgun

Çıkan at yerine aynı ayakta 7 no eklendi. Saat: 14.15

 

Plase oyunları için 7 Kalamarıa yeterlidir.

 

1.AYAK: Bir önceki koşusunda bugünkü jokeyi ile sergilediği performansını yinelerse koşuda Karamürselli' nin önemli siklet avantajı bulunuyorken kazanmasını bekleyebiliriz. Koşuyu önlerde kabullenecek isimlerin çokluğunda, lehine gidişatta öncelikli isim Karamürselli' dir. İlk ayaktan risk alınabilecek isim olabilir. Farklı kurgular için 6,2,1,4 rakip sıralamam. 



2.AYAK: Günün en zor koşusu görünümündeki bu ayakta bir süredir takibimizdeki Babahakkı' dan ters bir yarış gelebilir. Sontoşur ve Kıvraktay öncelikli rakip konumdalar. At yazdıkça yazılan bu ayakta Salihdayı başta olmak üzere sırasıyla eklemeler yapılmalıdır.

 

3.AYAK: Yarış yaşamına çok iyi başlayan Extra Rumooz gördüğü koşular sonrası tam kondüsyona ulaşmış oldu. Bugün için bir adım öndeki isimdir. Libertador, Magıc Rock ve gidişat avantajı oluşturabilecek Stem Cels şanslı durumdaki diğer safkanlar.

 

4.AYAK: Süper duruma gelen ve bugün koşuyu önlerde yüksek tempolara çıkaracak rakiplerinin dikkat çektiği koşuda mücadelede olacak Özçevik' in sonlarda rakiplerine hakimiyet kurmasını bekliyorum. Zorlu programda beklediğimiz gibi koşu temposu yukarılarda seyretmesi halinde kazanan olmaya çok yakındır.

 

5.KOŞU: İlk kez bu pistte koşacak olmasına rağmen Out Of The Dark İstanbul' da daha nitelikli isimlerle mücadele içerisinde olmuş bir isim. Maidendan çıktıktan sonra aşama gösterebilecek potansiyeli bulunan bu safkan sprint mesafesinin iyi ayarlanması durumunda kazanan olmaya yakın görünüyor. Zira İstanbul' daki koşularında bunu başaramamış görünüyor. Mümkün mertebe sonlara saklanması ve sonlarda fişi çekmesi gerekiyor. Sahibi olduğu jokeyinin iyiden iyiye tanıdığı bu atla bunu başarabileceğini düşünüyorum. Eksik koşması halinde koşuda sürpriz bir netice oluşabilir. 

6.AYAK: Günün son ayağında gözden çıkarılmış safkanların koşusunda yarış yaşamına çok iyi başlangıç yapmış Gürdalbey grupta sivrilen bir isim. Altıngüneş, Toyaklı, Anıl Abi, Uçansoylum, Barlıkefe, Zıvarıklı şanslı olabilecek diğer safkanlar.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 11 KARA MÜRSELLİ
2.Ayak: 2,13,1,7,11,12,6,4,3
3.Ayak: 8,2,5,6,1,7
4.Ayak: 3 ÖZÇEVİK
5.Ayak: 10 // 4,11,5,7,8,6,13,1
6.Ayak: 4,20,12,15,11,1,8




serdar443'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrik ediyorum hocam çok yakıştı. Daha büyüklerine basamak olsun...

0


imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ali can

-2