8 EKİM İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

 

 

 

 

1.KOŞU : Son yarışını kazanan ve ağır kilolara alışkın isimlerden Fearless Lady bugünde diş geçirebileceği rakipleri yanında yarışacak olmasıyla favorim.

Siklet avantajlı yarışacak ve ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Power Rhythm 

Grubun istikrarlı kısrağı Anna Henrietta ile son yarışında kıpırdama gösteren Break The Chain rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlar için yeterli gördüğüm bu dörtlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar geride kalan ikiliyide yazarak rahat bir başlangıç yapabilirler.

 

2.KOŞU : Üst üste yarışlar kazanarak çıkışa geçen ve bu pistede yabancı olmayan Queen Derya lehine şartlarda yarışacak olmasıyla favorim.

Alakası olmadığı çim yarışları sonrası sevdiği piste dönen Real Patek ile koşu gören ve bugün siklet avantajı bulunan Queen Of Darkness rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

3.KOŞU : Son ikinciliğinde düzelmiş gibi görünen Egenin Aslanı bugün tempo uzmanı jokeyi idaresinde ve uygun grupta koşacak olmasıyla gün içinde banko tercih edilebilecek isimlerin başında geliyor.

Bu safkana güvenmeyen yada geniş oynayanlar son yarışı ölçü olmayan Aksakal başta olmak üzere sağı solu belli olmayan Afacan üzerinde durabilirler.

 

 

 

 

1.AYAK : İstanbul çiminde katıldığı ilk yarışında kalabalık grupta koştuğu için iyi yer tutamayan ve sonlardaki etkili atakları sadece tabelaya yeten Canım Çıtır bugün daha az atın koşacağı ve uygunlaşan grupta gerek jokeyinin bir kez daha tercihi gerekse pisti daha iyi tanımış olma gibi avantajları sebebiyle banko önereceğim isim olacaktır.

 

2.AYAK : Gün özelinde beni en çok zorlayan iki koşu içinde olan günün maiden yarışında ters kulvarına rağmen etkili jokeyi idaresinde yarışacak Yüzdeyüz isimli tay favorim olsada riske girmeden koşan tüm isimlere şans vereceğim sıralamam şablondadır.

 

3.AYAK : Ara sonrası koşu gören ve ekürisi arkasında ikinci kalan Long Runner bugün tempolu geçmeye aday bu koşuda jokeyi ile uyum gösterebilirse burada kazanma şansı yüksek isimdir.

Sentetik pistte iki yarış koşan ve oldukça parlak yarışlar yapan Yamanlarbeyi ara sonrası yeterince koşu gördü ve bugün gerek jokeyi ile uyumu gerekse rakibinin ciğerini bilen ve ona göre konumlanacak oluşu gibi artıları ile en ciddi rakip konumundadır.

Üç yaş temsilcisi Uğurtay ise bugün ilk kez koşacağı pisti yadırgamazsa şanslı olabilecek diğer isimdir.

 

4.AYAK : Bugünkü takısı ile sentetik pistte denenen ve kenter bir yarış kazanan Hermione Granger bugünde diş geçirebileceği grupta koşunun en şanslı atıdır.

İlk yarışında çok kolay bir galibiyet elde ederek dikkatleri üzerine çeken ve ara sonrası yeterli işlere sahip ayrıca dinçlik yarışlarını iyi yapabilecek ithal bir orjini bulunan Bella Amoura stili rakiplerine rağmen gruptan ayrı sınıfı ile en ciddi rakip konumundadır.

Bu ikilinin erken kapışması durumunda sonlarda sert gelebilecek Nazik Endam ise sigorta amaçlı bulunduracağım isim olacaktır.

 

5.AYAK : Günün zorlu geçmeye aday diğer koşusunda bugün uyumlu binicisiyle yarışacak ve starttan 5 boy kadar geç çıksa bile burada etkili koşabilecek Demiryıldız favorim olsada yine riske girmeyeceğim koşudaki sıralamam şablondadır.

 

6.AYAK : İlk yarışında iyi grupta tabelaya tutunan ara sonrası katıldığı son yarışındada yakın bir derece elde eden Mübariz gerek orjin olarak gerekse görüntü olarak fazlaca maiden kalmayacak bir tay ve bugün tempo belirsizliği olan bu koşuda ön grup içerisinde gidebilme avantajı ile gün içinde banko tercih edilebilecek bir başka isimdir.

Bu tayla risk almak istemeyenler yada geniş oynayanlar ters kulvarına rağmen temponun yüksek seyretmesi durumunda sonlarda sert gelebilecek Kral Ateş ile yine ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Napolyon üzerinde durabilirler.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2.5.3.4 // 1.6
2.Ayak: 1.2.6
3.Ayak: 3 // 2.1
4.Ayak: 1 CANIM ÇITIR
5.Ayak: 14.2.6.1.3.4.7.5.8.12.11 // 9.13.10
6.Ayak: 2.5.8


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1 CANIM ÇITIR
2.Ayak: 14.2.6.1.3.4.7.5.8.12.11 // 9.13.10
3.Ayak: 2.5.8
4.Ayak: 2.6.1
5.Ayak: 3.7.2.5.6.10.9.11.4.8
6.Ayak: 4 // 3.5




VATOZ'in bu yarış hakkındaki yorumu

bayx tahmin vericek mi 2. altılıya. onu yazın

-1


mavi.kumsal'in bu yarış hakkındaki yorumu

1.altilim
5.2///4.1
6.1.2.3.4
3 egenin aslani
4.1.2.5.3.6.8
11.2.1.3.6.14.7.5.8
2.5
Bol sanslar

-4


coco_cola99'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ilker Bey = Banko makinesi

0


coco_cola99'in bu yarış hakkındaki yorumu

1.yi attik iceri darisi 2.yee.. bugun akiyor mubarekk

-1


Sefaköylü'in bu yarış hakkındaki yorumu

Abi bundan sonra Bay x ilker arasında ilkerin oyunu varken kesinlikle ilkeri tercih edicem artık çok yara almaya başladık bu ne abi ya bol şans ilker üstad

-1


keanu'in bu yarış hakkındaki yorumu

Kendim için ara verme zamanı maalesef bizde şerefsiz a çeliği tek atıp yattık en iyisi oynamamak, bu arada tebrikler ilker umarım son ayağında geçer

0


northampton'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlk tebrik benden olsun

0


bayduhan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Başarılı ve istikrarlı yorumların için tebrik ediyorum seni İlker Bey...

0


kocayürek'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler İlker Kardeş

0


Sivaszara'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler. ?. İşallah

0