21 MAYIS BURSA

Yazar: alicanozgun

 

 

 

1.KOŞU: Temsil gibi bir ismin kardeşi olmasına rağmen hayal kırıklığı yaratan My Baby Blue' nun uzun süre sonrasında çime çıktığı ilk koşusunda potolama şeklini beğendim. Mesafe uzadığı için ilk şansı ona vereceğim. Karaoğlanım, Buzfırtınası, Denizli ve Fırst Smıle sırasıyla şanslı durumdalar.

 

2.KOŞU: Yazar arkadaşlarımızın son koşularında sürekli ön plana çıkardığı her an çıkış beklediği Kıng Ova son derece uygun bir grup yakalamış bugün için şansı yüksek isim. Düzelen Onurtay ise Müslüm ile rakip konumda.

 

3.KOŞU: Startla birlikte öne düşecek görüntüdeki Bold Lıon Suruç bir adım öndedir. Az atlı bir yarış olduğu için numaraya çıktığı son koşusu ile üzerine koyan görüntüye sahip Kocaçınar ve bu ikilinin önde luta girmesi halinde sonlarda devreye girecek Katrecik koşudaki şans sıralamam.

 

4.KOŞU:  Üstün sürati ile dikkat çeken safkanlardan İnto yabancısı olmadığı piste çıkacak. Son 100 metredeki liderliğini bitime taşıyabilir ve gün içerisinde banko olarak değerlendirebileceğimiz isimlerdendir. Rakip durumdaki isimler şablonumdadır.



5.KOŞU: Son koşusunda da güçlü orjini nedeni ile banko önerdiğim My Cosmos o gün için geç kalan atakların sahibi idi. Her an sıçrama gösterecek durumdaki bu safkan Müslüm ile öncelikli isimdir. Her an çıkışa geçebilecek diğer isim Zirkon, takibimizdeki Çiğdem Rüzgarı ve ilk startında sıkıştırılmadan yarış gösterilen sonrasında sert rakipler yanında derece elde eden mesafe kısa olsaydı daha iddaalı konuşabileceğim Utkucuk koşuda şans sıralamam.

 

6.KOŞU: Son koşusu oldukça başarılı olan Altepe' nin favorim olduğu koşuda eski marka isimler yer alıyor ancak çoğu eski günlerindeki performanstan uzak. Gidişat olarak sprinter isimlerin şanslarının katlanmış olduğunu ve bir adım önde olduklarını düşünsem de sıralama ölçüsünde değerlendirme yaparak bu ayağı kalabalık tutma taraftarıyım.

 

7.KOŞU: Kısa süre geri alınsa da bu pistteki yeterli hazırlıkları ile koşuya katılacak tempolu gidişatı değerlendirebilecek durumdaki Chaırman, Mertkan ile ilk şansa sahiptir. Sprinter Kıng Of Rap ve Kocakaya avantajı ile stilindeki rakiplere rağmen Bilalbey şanslı diğer safkan.

 

8.KOŞU: Temposunu bulduğu koşularda kolay kolay pes etmeyen  Egenin Aslanı ne yazık ki Sinan Özen gibi birine emanet edilmiş ve bu çocukta ısrar ediliyor. Buna rağmen çıktığı gibi bitirme durumu yüksek isimdir. Yeniden iyi duruma gelen Beratbey ise sprinter özelliği ile rakip konumda. 

 

9.KOŞU: Son koşusu öncesi sahada dilllenen isimlerden Asilyumruk lakayt binicisi ile yarışı gerilerde takip etmiş ve sonlarda gücünü aldığında yarış bitmişti. Bu safkanın her an sıçrama göstereceğini düşünüyorum ve bugün için de sahada çokça tutulan isimlerden. Kuponunu sona getirmek isteyenlerin tercihi olabilir. Rakip olarak önereceğim üç isme sırasıyla yer verilebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5,2,1,6,7
2.Ayak: 4,6
3.Ayak: 1,2,3
4.Ayak: 1 // 2,5,10
5.Ayak: 14,11,13,10
6.Ayak: 1,3,7,8,2,11,9,5


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1 // 2,5,10
2.Ayak: 14,11,13,10
3.Ayak: 1,3,7,8,2,11,9,5
4.Ayak: 4,3,2
5.Ayak: 1 // 4
6.Ayak: 15 // 3,18,6




rem kap'in bu yarış hakkındaki yorumu

Alican selamlar
Şimdi ahırlar bölgesinden bir video geldi ciddi bir yağış var bursada devam ederse kuma alınması olası. Öyle bir durum oluşursa Kardescan tek olarak değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
Düşünceni paylaşırsan sevinirim

0

Alican ÖZGÜN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Doğrudur. Saat 10 civarı başlayan yağış halen kesmemiş. Kardeşcan' ı çim pist nedeniyle geri plana attık ancak kuma alınma durumunda yalnız kalır. Kuma alınma durumu henüz oluşmadı. Bekleyelim.

-2


nihasnavas'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yüzde 70 agf bile olsa güvenilmeli öyle yol almalı yıkılmamalı bence
Diğer ayaklar oldukça cazip çünkü
Ortalama drğer bir ikramiye çıkabilir
Egeaslanından bahsediyorum
Tuttuğumuz atı eklemek başka yol yöntem başka (eleştiri)

0


Fairson1903'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yine teksız altılı , bir aya guvenip oyun kursanız daha ıyı olmazmıydı? oyun zaten cazip bu kısa geçiken ayaklar patlamaya müsait alıcan

-1


erginp'in bu yarış hakkındaki yorumu

ist. çim pist, kum piste alındı. bilgilerinize

0


rem kap'in bu yarış hakkındaki yorumu

4.ayak 5 numara gelir demem ama ters koşabilir bilginize

-1


Bircan'in bu yarış hakkındaki yorumu

4.Ayak ( 4 ) CHAIRMAN gelmesi lazım..

0


Sefaköylü'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler Üstadım çok sağol bol şanslar başarılarının devamını dilerim

0


nihasnavas'in bu yarış hakkındaki yorumu

Son koşu 16,2,1 olabilir

0


aliço'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tempo atlarını sado ya vermezlerse daha cok beklerler egenin aslanını kazanıcak diye

0