20 KASIM İSTANBUL

Yazar: alicanozgun

 

İkinci altıya Bay X ve İlker tahmin verecek.

 

GOLD POLAT: Bir türlü geçtiğimiz yılki formunu yakalayamayan bu safkanın hep iyi koşup kazanamadığını görüyoruz, sert rakipler yanındaki son koşusu sonrası her an kazanacak kıvama geldiğini düşünüyorum. Koşu içerisinde tempoyu yukarılara taşıyacak isimlerin de yer alması nedeniyle ağır çime rağmen düzlük üzerinde yapacağı etkili bindirmelerle netice alacağını düşünüyorum. Rakibi ise ağır çimi yapabilecek görüntüdeki eski marka isimlerden Ayza ve çok iyi duruma gelen Makambo olacak.

 

WOLF POLAT // SÖNMEZBEY:  Son koşusunda zayıf bir grupta ancak kolay bir şekilde kazanma başarısı gösteren Luxor temsilcisi Wolf Polat' ın çıtayı yukarılara taşıyabilecek potansiyelde olduğunu düşünüyorum. Rakiplerine oranla önemli siklet avantajına sahipken seriyi sürdürebilir. Öte yandan jokeyiyle bütünleşmiş görünen ve son koşusundan galibiyetle ayrılan Sönmezbey benzer bir idareyle bir kez daha kazanan isim olabilir. Çim normal olsaydı bu ayakta iki isimle risk alınabilirdi ancak ağır çim nedeniyle bu koşuda risk almayıp diğer isimlere de yer vereceğim.

 

KARAKAPLI:  Sırası gelenin maidendan çıktığı grupta yeterli pişkinliğe ulaşan Karakaplı' nın mesafeye yatkın bir isim olması nedeniyle ve Hişman avantajı ile kazanmasını bekleyebiliriz. Günün favorisi olan bu safkan kurgumun da bankosu olacak. Ara sonrası gördüğü yarışta koşunun yükünü çeken zamanla iyi bir at olacağını düşündüğüm Ateşinkızı geliştirdiği kondüsyonu ile rakip olarak düşünülebilir.


 

 

İSTANBUL TAHMİNİM
1.ALTILI

1.AYAK: 4,5,3 // 1,2
2.AYAK: 6 // 4,1
3.AYAK: 2,3,4,1,5,7
4.AYAK: 8,4,2,3,7
5.AYAK: 3 KARAKAPLI
6.AYAK: 8,1,4,6,2,9,3

 

 





ilimtepeli'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tahmin bekliyoz...plse oynuyacagiz..yokmu yorumm.. güneş battı

0


Texas16'in bu yarış hakkındaki yorumu

İstanbul
4..2
378.12.5
24581
2
3678
1352

0


nihasnavas'in bu yarış hakkındaki yorumu

Mainden larda tek atma geleneğiniz hiç değişmeyecek mi ?

0


m.kiran'in bu yarış hakkındaki yorumu

İyi akşamlar Alican arkadaşım ve diğer arkadaşlar tekler geldi son ayağı bekliyoruz selamlar herşey Gonlunuzce olsun dostlar

0


2007@'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler para vermesede yorum misli

0


Berkayhan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler sen varsan sorun yok demek teşekkürler emeğine

0